Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha haveri viszonyban ill sima...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha haveri viszonyban ill sima ismerősi vagy valakivl hogy lehetne abbol inkabb szerelem. Sex? Tehat hogy ő is belémzúgjon?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX SZEX
2014. ápr. 23. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ha eddig nem zúgott beléd, akkor valószínűleg nem is fog. Főleg ilyen helyesírással.

Mondd el neki, hogy mit szeretnél, akkor talán...

2014. ápr. 23. 19:03
 3/3 A kérdező kommentje:
De régebben próbálkozott úgy lett belöle a haveri viszony. Mert én meg leráztam akkor de azért mert zavarban voltam közbe meg jó lenne vele összejónni ja és többször láttam hogy feláll neki
2014. ápr. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!