Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok pontoznátok 10/? (kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok pontoznátok 10/? (kép lent)?

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 23. 13:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, megint sikerült a kérdésre válaszolni...

Először is ne oltogatsátok már a másikat, másodszor, ha a nemed nem egyezik meg avval ami a kérdésben szerepel, ne válaszolj!

Mielőtt jönne, hogy én is csak szapulom az embereket, inkább válaszolok a kérdésre is.

Nálam egy 8 pontot kap a kedves kérdező.

2014. ápr. 23. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves #11-eske.

Megegyezik a nemem képzeld, mert lány vagyok, és úgy kap nálam 1 pontot a kérdező. Mi ebben az oltás? Ő kérdezett, én válaszoltam.

#4eske voltam.

2014. ápr. 23. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Divattetkók miatt 10/0. Ha nem lennének 10/4.
2014. ápr. 23. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es! Akkor nem vagy tisztában a hetero jelentésével.
2014. ápr. 23. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:

divat vagy sem, szerintem jól néznek ki. az arcod is elég helyes. a sapi az, ami nekem nagyon nem tetszik, de ez már mellékes. a tested nekem elég ványadtkának, én erősebbnek nézek ki, pedig elég madár csontozatom van.

a potenciál megvan benned a jól kinézésre, de igaza van az egyik válaszolónak, tényleg egy falusi kivagyi bikának tűnsz. mondjuk én nem nevezem gáznak, bár Pesten vagyok, de nem mondanám, hogy észrevennélek az utcán, ha elmennél mellettem....

10/6-7.

és miért nehéz rendesen felhúzni azt a szerencsétlen nadrágot???

2014. ápr. 23. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:

#14 Látom még mindig nem sikerült kilogikáznod azt, hogy mire akartam célozni.

Eredetileg 10/0 pontot kapna tőlem, de vagyok olyan jószívű, hogy 10/1 pontot adtam, csak azért, mert fiúból van, és én lány vagyok.

Kápisé?

2014. ápr. 23. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:
10/3... A divattetkó, és a túlzott önértékelés miatt.
2014. ápr. 23. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
ez a sapka kettesgolfhoz vagy kivikhez van?
2014. ápr. 23. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!