Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki belsore bejön de külsőre nem az esetem annyira. Ha később lehetne valami adjak neki esélyt?
Figyelt kérdés
A külsőt ugy értem nem az én stílusom szerint öltözködik,de a teste igen mivel együtt van edzésünk és gyakran látom félmesztelen..barátok vagyunk és jó a viszonyunk nagyon sokat beszélgetunk stb. Kicsit vonzodom is hozzá azt érzem. Belsőre jól kijövünk egymással, megértjük egymást,minden és attol félek hogy ilyen pasit nem igazán találnék aki jol is bánik velem látszik hogy tetszek neki tesz értem,és a kedvemben jár.2014. ápr. 23. 13:26
1/6 anonim válasza:
Azért nem akarsz vele összejönni, mert nem olyan stílusban öltözködik, mint te? Anyám borogass...
4/6 anonim válasza:
Igazából engem az döbbent meg a mai napig, hogy milyen elcseszett dolgok alapján döntenek a csajok arról, hogy összejönnek e adott sráccal vagy sem.
Kedves velem? hmm másodlagos.... Tudok vele beszélgetni? bah ostobaság... Bejön a teste? Meh...lényegtelen... Szeretek vele lenni? Ááá...A f**szomat se érdekli!
Más stílusban öltözködik? ÚÚÚÚRISTEN!!!!! HÁT MEGSZAKAD AZ UNIVERZUM SZÖVETE!!! Kész. Vége! Érted? VÉGE! Bimbózó szerelmünk soha nem teljesedhet ki eztán! SOHA!!!
Most tényleg kedvesem ez fogja meghatározni, hogy lesz kettőtök ismeretségéből több is?
5/6 anonim válasza:
Jézusom, én is nőből vagyok, de néha nem értem a többi csajt.
Ha amúgy jól elvagytok, akkor szrd le, hogyan öltözik és hajrá!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatast!! :))
2014. ápr. 23. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!