Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem tesz semmit azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem tesz semmit azért, hogy megfeleljen a nőknek, az miért siránkozik?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 09:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Ha ha ha jó poén! Egy nő miatt én a kisujjamat se mozdítom. Egyik se ér annyit!
2014. ápr. 23. 10:38
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
11-esnek igaza van. Mit kéne tenni? Megfelelni? Minek? Most vagy elfogad ilyennek, vagy nem. Jó,mondjuk én nem is siránkozom e miatt.
2014. ápr. 23. 10:42
 13/21 A kérdező kommentje:

# 10

Szó sincs itt megjátszáson, csak változtatáson. A kettő között nagy a különbség.

Tegnap beszéltem egy sráccal. Kicsit túlsúlyos, a haja zsíros, és a szaga sem kellemes. Jó fej srác, de eléggé magának való.

A lényeg, hogy beszéltünk nőkről. És a saját sikertelenségét a nők magas elvárásaiban látta. Pedig akárhogy is próbálom nézni, a probléma vele van. A külsőségeken lehet javítani, de a hozzáállásán nem. Nem tud kommunikálni a másik nemmel és szinte elvárja, hogy ők nyissanak.

2014. ápr. 23. 10:44
 14/21 anonim ***** válasza:
#7-esnek igaza van, sajnos igaza van, olvassátok el figyelmesen.
2014. ápr. 23. 10:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Szóval ha én minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy végre legyen barátnőm, és mégsem sikerült, akkor már jogosan "siránkozhatok"?
2014. ápr. 23. 11:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor csak rossz helyen kerested és rossz embereknél próbálkoztál.

Van ilyen

2014. ápr. 23. 12:02
 17/21 anonim ***** válasza:

16. Ja kösz szépen, szóval ha az ember feladja az elveit, megváltoztat egy csomó mindent, fejlesztei magát, és ha úgy sem lesz nője, (tehát potyára) akkor csak ez a válasz: "Így jártál!"

Hát ez nagyon lelkesítő! :D

2014. ápr. 23. 12:06
 18/21 A kérdező kommentje:
Mit takar az a sok minden?
2014. ápr. 23. 12:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Elveket nem kell feladni, csak jól kell érezni magad a bőrödben, és nem megjátszani magad. Mondjuk az se árt, ha fürdik rendszeresen, meg tesz érte, hogy a másik nemnek tetsszen. A kockahas nem látszik pólón keresztül, de nagyon nem mindegy, hogy valaki rondán el van hízva vagy éppen gebe, mert a lányok eszerint is válogatnak-tök jogosan.
2014. ápr. 23. 13:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Mit kéne tenni? Gazdagodjunk meg, szülessünk Justin Biebernek vagy mit? Nem fogok kifordulni magamból, szinészkedni csak hogy összeszedjek valami nőt, aki 2-3 hónap után úgyis búcsút int. Egy nagy túróst. Vagy elfogad ilyennek, vagy ne is lássam őt!

Azért nem tudunk megfelelni nektek, mert mindent megtesztek ennek érdekében hogy ne lehessen. És persze ez is a mi hibánk mint minden más.

10:38-nak van igaza, zöld pacsit kapott!!!

2014. ápr. 23. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!