Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez szerintetek is gáz? Bővebben lenn.
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek, mert az eddigi barátnőimnek nem jött be, hogy hosszan szeretek kényeztetni a nyelvemmel és sokáig szeretek szeretkezni is. Az 5 perces menetek nem az én világom, a félórás, vagy akár hosszabb annál inkább...Az exeimet ez zavarta, van aki nem szerette, ha a nyelvemmel kényeztettem, max. 1 percig hagyta, míg a másik csak a rövid meneteket akarta, mert ahhoz volt hozzászokva...Mit tegyek szerintetek? Létezik olyan lány akinek bejön az ami nekem is?2014. ápr. 22. 20:17
1/5 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani, de nem lehet, hogy a technikáddal van baj? Én kevés olyan nőt ismerek, aki nem szereti a nyalást vagy a hosszú szexet (nő vagyok egyébként), szóval valószínűbbnek tartom, hogy nem csinálod jól, mint hogy csak ilyen lányokat fogsz ki.
2/5 anonim válasza:
nekem is volt dolgom ilyen önjelölt nyelvbajnokkal, de rgy perc után már kimondottan kín volt amit csinált. sok pasi nem hajlandó tanulni a nők testének a jelzéseiből, de sokan még abból sem, ha konkrétan megmondjuk nekik mit hogy és mit hogy ne, mert hát előtte x nőnek jó volt ez így is. szerintem is az a gond, hogy csak te hiszed jónak magad.
3/5 anonim válasza:
Igazuk van az első kettőnek!
Sosem a mennyiség, hanem a minőség számít, szóval lehet, hogy fürge az a nyelv és bírod akár fél órán át, vagy tovább, de ha a technika nem jó, akkor az inkább bír fájdalmas vagy kényelmetlen lenni. Szerintem lelombozó lehet.
Vagy ez egy kamu, tipikus unatkozós kérdés :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. nem hiszem, hogy a technikámmal, vagy a minőséggel lenne gond, mert volt egy laza kapcsolatom, ahol a párom mindkettővel nagyon meg volt elégedve. Úgy látszik vonzom azokat a csajokat, akiknek gáz a hosszabb nyalás, vagy aktus, pedig mindkettőt szeretem. Van olyan lány, akinek bejönnek ezek az ágyban?
2014. ápr. 23. 17:14
5/5 anonim válasza:
Amúgy azzal tisztában vagy, hogy minden nőnek más vágyai vannak, más jó nekik? Hiába volt jó annál az egy partnernél az, amit csinálsz, a többinek valószínűleg nem ez a technika fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!