Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(meleg kérdés) Feküdtetek már le olyannal, akivel "nem lett volna szabad"?
Figyelt kérdés
Gondolok itt mondjuk egy tanárra, vagy bárki olyan személyre aki a kora vagy a személye miatt, nem lett volna jó, ha kiderül?2014. ápr. 22. 14:35
11/13 anonim válasza:
Ha ez így is volt,lett volna,akkor sem ezért vagy meleg.
12/13 A kérdező kommentje:
Én nem mondom, hogy nem történhetett meg, csak azért nehéz elhinni.. amúgy utolsó, de ezen is sok múlhat, a tv-ben csomó ilyen műsor volt, ami ezzel foglalkozott, pl volt egy csaj, akit megerőszakoltak kiskorában többször is, és ez miatt egy férfihoz sem tudott már hozzá érni, így lezbi lett.. és tuti még sok ilyen, és ehhez hasonló van még sajna..
2014. ápr. 28. 06:28
13/13 anonim válasza:
Unokanagybácsi volt,(Apám unokaöccse) lehet, hogy nem fogalmaztam világosan! Amúgy a lényegen nem változtat! Azon sokat gondolkodtam, hogy amiatt vagyok-e meleg, vagy csak egy lökést adott, hogy az legyek!Csak 12 évesen került felszínre, az 5 évvel azelőtt történtek! Akkor kezdtem utána olvasni, hogy miért férfiakról álmodok és akkor mit történt velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!