Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy olyan pasi gyurni jar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan pasi gyurni jar, BMWt vesz maganak, jol nez ki, a hajat be szokta "alltitani" az TUL IGENYES szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 13:03
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
a BMW dolgot nem értem, nekem például többféle autó jön be (ezek között például VW Golf is), de a BMW is.. a gyúrás és a haj meg csak jól akar kinézni..
2014. ápr. 22. 13:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Gratulálok hetes.

Szóval aki lemegy edzeni hogy ne legyen egy zsírpaca és telik neki egy BMW-re az kötelezően kompenzál,igénytelen és bunkó.

Undorító ez az előítéletesség.

2014. ápr. 22. 13:25
 13/23 anonim ***** válasza:

Kivéve győrben, mert ott a menőknek Audija, BMW-vel kinéznek XD

Nekem speciel a vw-sek tetszenek, mert mindig átengednek a zebrán! Y

2014. ápr. 22. 13:27
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
azért mert a bmw az egy igénytelen autó, az semmi mást nem sugall, csak hogy az illetőnek a seggében is pénz van. Vegyen audit, annak pl. van stílusa, de a bmwnek nincs. Ennyi
2014. ápr. 22. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, ha egy pasi gyúr, inkább legyen Audija, az a kedvenc kocsim.
2014. ápr. 22. 13:30
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
Zsírpaca? Minek zabál annyit. Amúgy meg nem előítélet, hanem tapasztalat. Művelődni, olvasni ér! Google a barátod. ;)
2014. ápr. 22. 13:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy teszi mindezt.

Ha a gyúrást nem viszi túlzásba és nem száll el magától akkor ok, jól néz ki ha izmos egy férfi szerintem.

A BMW-t személy szerint szeretem, de ne azért legyen olyan kocsija mert azt hiszi azzal lehet csajozni hanem mert tényleg az a megfelelő neki azt szereti nem feltétlenül kell ragaszkodni a márkához, nekem megfelel más is (és ésszerű indokok alapján választ típust magának).

A haj belövés, nekem nem igazán jön be, szerintem elég egy fésülködés nem szeretem mikor zselés vagy hajfixáls egy pasi feje. Plusz aki erre veszi a fáradságot az általában másra is, a kikent-kifent típust én nem szeretem.

2014. ápr. 22. 13:43
 18/23 anonim ***** válasza:

"Tapasztalat"

Szóval te minden sportos,BMW-s férfit ismersz és az összes tahó,ugye?

Az meg különösen jó hogy te akarod meghatározni milyen sportot űzzön,milyen autót vegyen és mennyit egyen,ha pedig nrm azt csinálja akkor tahó..

Milyen primitív,felszínes sz*r emberek léteznek,hihetetlen..

2014. ápr. 22. 14:27
 19/23 anonim ***** válasza:

A kulturáltságodból azt a következtetést vonom le, hogy te is egy BMW fan tahó vagy, köszönjünk Emese ...

Szóval te minden sportos,BMW-s férfit ismersz és az összes tahó,ugye? : - nem ismerem mind, de azt a jó néhányat akit igen róluk tudok nyilatkozni, mind ilyen. (rólad nem is beszélve)

"...te akarod meghatározni milyen sportot űzzön,milyen autót vegyen és mennyit egyen..." : - Én ilyet nem mondtam, és nem edzésről volt szó, hanem gyúrásról, nem ugyan az. Te mondtad, hogy a hájat akarja eltüntetni, hát nem kell annyit zabálni, ennyi.

"Milyen primitív,felszínes sz*r emberek léteznek,hihetetlen.." : - Ismétlem önmagam: Veled az élen!

2014. ápr. 22. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:
87%

Audi? Egyrészt én Audi gyárban szoktam dolgozni néha és hogy is mondjam... Kiábrándultam a márkából... No meg látom, hogy milyen "szakértelemmel" készülnek a csodakocsik.

Másrészt múltkor sétáltam Győrben az utcán, elrobogott mellettem egy Audi terepjáró és bömbölt belőle a No Roxa Áj. Igényesség? Nem hiszem.

Ha igényes akarsz lenni, ne tucat-luxusautót vegyél, hanem mondjuk Lexust. Na abból nem sokat látni az utcákon és nem csak kopasz bunkók, vagy cigányok ülnek benne.

2014. ápr. 22. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!