Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok ez mit jelent? Jelent valamit vagy csak szórakozás?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel rég szimpatizálunk. Előző kapcsolatunk miatt még mindketten sérültek vagyunk. Kb 2 honapja aludtunk egymasnal, de összegabalyodáson kívül más nem történt. Lelkileg közel kerültünk egymáshoz, en jobban. Azt mondta,nem akar bántani, mert tudja,h vannak érzelmeim. 2 honapig alig beszéltünk, 2 hete megint aranyos,tegnap nálam aludt. De nem volt smi beszélgetésen kivül. Nem értem őt. Azért egyszer arra ébredtem,h fogjuk egymas kezet2014. ápr. 22. 10:56
1/5 anonim válasza:
Fel meg,nem mer komolyabban közeledni feled,mert nem tudja te hogy viszonyulnal hozza.De valoszinu hogy ö többet is akar töled,közeledjel fele Te.
2/5 anonim válasza:
Attól hogy nem ugrott Neked mint a bakkecske, attól miért lenne ez szórakozás?
Bizonyára többet akar, mint puritán szex...
3/5 A kérdező kommentje:
Úr isten, bocsánat. Félreértetek. Nem szexet akarok tőle,mivel nekem érzelmeim is vannak iránta. De nem értem a viselkedését. Keres,nem keres,keres.. Csak jelentek vmit.
2014. ápr. 22. 11:15
4/5 anonim válasza:
Beszelgess el vele erröl,hogy mi az oka ennek.
5/5 anonim válasza:
Bocsi,de szerintem amíg nem tudja mit akar tőled,addig szexkapcsolat lesz, és bármikor úgy gondolhatja, hogy többet nem keres téged...
Mond el neki, hogy neked többre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!