Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem beleestem anyum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem beleestem anyum párjának a fiába, de nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom durván hangzik, de nagyon vonzódom hozzá. Úgy hiszem ő is közeledik felém, mindenhova elhív, mindenben segítjük egymást, nagyon sokszor egy hullámhosszon vagyunk ráadásul egyidősek vagyunk 10 nap különbséggel. Nem merek rá kérdezni nem is tudom mi lenne utána, milyen lenne szinte minden nap látni őt, honnan lehet tudni, hogy ő ugyanúgy érezhet e mint én vagy csak mint barát?

2014. ápr. 21. 23:39
1 2
 11/12 anonim válasza:
szia :)ez elég fura módja hogy megtudd, de ha szerveztek egy bulit, ahol üvegeztek,és te meghívod a legjobb barátnőid/barátaid , megkéreted őket, hogy ezt kérdezzék tőle ! hogy bejössz-e neki . Persze, nem vagytok vérrokonok, de mégis olyan, mintha a testvéred lenne! Egy tök átlagos fiú - lány kapcsolatban, tuti azt mondanám, hogy nem közömbös irántad,viszont így, hogy a testvéred, nem lehet tudni, hogy ez csak testvéri gesztus nála, vagy tényleg vonzódik hozzád !
2014. ápr. 22. 11:26
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod teljesen igaz amiket írsz :S én is pont ezt nemtudom, hogy azért ilyen velem mert szinte testvérek vagyunk vagyis ez már barátság, de hogy több e nemtudom :S de mindenhova hív magával bulizni, nincs olyan este, hogy ne filmeznénk kettesben egymás vállán és ő szokta felhozni, ő kérdi meg :S és kb. egy-két hónapja ilyen szorosabb a kapcsolatunk pedig már lassan 2 éve ismerem
2014. ápr. 22. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!