Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat tőlem még ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem még ezek után?

Figyelt kérdés
Volt egy lány barátom, akivel pár hónapja összevesztünk (többet éreztem iránta, de viszonzatlan volt // első nagy szerelem...). Megviselt a dolog, de megpróbáltam őt kitörölni az életemből, nagyjából sikerült is. Egyedül csak képek maradtak egy közösségi portálon. Amelyik képen szerepelt, annak a képnek a címében a nevét vagy kipontoztam, vagy helyettesítettem (vagy eltöröltem a képet). Most pedig írt, hogy mért tesztem ezt a képekkel. Váltottunk pár levelet, és azt mondja, nem tart hülyének, mennyire jó barátja voltam én stb. Nem tudja, de megint előjöttek az emlékek róla. Ezt most direkt csinálja, hogy nekem fájjon, vagy mi a fenéért? Nem hiszem, hogy békülni szeretne, bár ki tudja.. Nem tudok elmenni már rajta.. :(
2009. dec. 22. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már nem szerelmes, csak pusztán hiányzik neki a közelséged és egyáltalán nem akar hülyét csinálni belőled. Miért vesztetek össze? Menthetetlen volt egy barátság is? Lehet, hogy hiányzol neki, mint barát. Ha nézegette a képeket, akkor biztos, hogy kötődik (még) hozzád. Ilyenkor nem kell egyből kitörölni és száműzni őt az életedből - persze attól függ, mi volt az, amin összevesztetek. Talán (óvatosan) kezdjetek el beszélgetni. Ezt tisztázni kéne...
2009. dec. 22. 21:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Én voltam szerelmes őbelé, csak mikor megmondtam, egyszerűen megkaptam, hogy ő ezt nem így gondolja, és lelépett...
2009. dec. 22. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
(Az első válaszoló vagyok) Háát, akkor elképzelhető, hogy szórakozik. Hagyd őt a francba, ne foglalkozz vele, ha meg hiányozni fogsz neki, úgy is keres majd, ha ér ez neki ennyit. Ha meg keres téged, akkor se engedj neki. Mutasd meg neki, hogy nem szórakozhat veled, de ha azt látod rajta, hogy esetleg hiányzol neki, és bántja őt az, hogy nem igényleg őt, mint barát, lassan engedj fel... De tényleg ne foglalkozz vele addig. Ő lépett le - ő dolga, hogy vagy helyre hozza a hibáját, vagy kitartson a döntése mellett.
2009. dec. 22. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem ebből az jött le,hogy mikor bevallottad neki,hogy szereted akkor hirtelen megijedt a tudattól és azért utasított el. de lehet h időközben mikor kitisztult a feje rájött,hogy esetleg ő is többet érez irántad barátságnál és most szeretné ha valami lenne köztetel.de mondjuk ezt nem tudhatom ennyire biztosra. annyit tanácsolnék,hogy talizzatok és hátha alakulnak magátóla dolgok.kezdejetek tiszta lappal.
2009. dec. 22. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Azt mondja (illetve írta), hogy nem örül neki, hogy kimaradok az életéből de egyszerűen elvesztett volna mindenféleképp. (pontosan ezt írta)

Én már tényleg nem tudok elmenni rajta... :S

Most akkor békülni szeretne, és hogy legyünk újra barátok? Vagy mi a fene? Esetleg csak szórakozgat? Nem tudja, hogy mit tesz velem.. :(

2009. dec. 22. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Most jöhetett rá, hogy hülyeség volt ennyire megijedni, és lehet h úgy gondolja, tényleg elveszített volna, mert csak betett volna nektek, ha megpróbálkoztok azzal, hogy többet vállaltok a barátságnál... Szerintem nem akar veled szórakozni. Csak tudja, hogy hülye volt, és szeretné, ha barátok maradnátok. Csak tényleg attól fél, hogy elrontaná az egész az, hogy te többet érzel iránta. Szerintem beszéljétek meg. Mond el neki, hogy nem érted, mi történik most, és te csak azt szeretnéd, hogy végre tudd, hol áll a fejed, és kérd meg, hogy legyen teljesen őszinte hozzád, mondja el pontosan, mit tett és miért mostanában... (Van egy barátom, akivel hasonló volt a helyzet, és én is ugyan ilyen hülye voltam vele sajnos, pedig egyáltalán nem akartam, hogy szarul legyen, csak megijedtem, és nem gondolkoztam el azon, amit teszek vagy mondok...)
2009. dec. 23. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia,

Sajnos azt kell mondjam, hogy ugyan így jártam én is. Volt egy lány, lemondtam neki hogy szeretem...erre persze "mint a filmekben" elmenekült...Azóta megbeszéltük, mindkettőnknek hiányzik a másik, csak az a baj hogy lehet nem egyformán...Sajnos ezen te sem tudsz változtatni én sem, ahogy mondják: az idő mindenre gyógyír, nem állítom hogy teljesen, de már nem minden percben fox rá gondolni! Ami azért valljuk be, jobb mint a semmi. Sajnos csak ennyit tudtam érdemben hozzászólni a kérdéshez, és ha megvan a megoldás (ha van ilyen) akkor tudasd, és még a végén nekem is összejön...:)

Sok sikert!

2009. dec. 24. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is jártam így, ha bevallod egy lánynak, akivel barátok vagytok, hogy te többet érzel iránta akkor nagy esély van rá, hogy elmenekül. Én nagyon sokáig futottam utána és hidd el ez kikészíti az embert. A lánynak fogalma sincs róla, hogy mit tesz veled. Ne kövesd el azt a hibát amit én!

De azért én is azt mondom, ha tudjátok akkor beszéljétek meg a dolgot. Legyél hozzá őszinte, de ne add ki magad teljesen, mert nagyon rossz lesz ha megint lelép és az bizony fájni fog.

2009. dec. 25. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!