Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem még ezek után?
Azt mondja (illetve írta), hogy nem örül neki, hogy kimaradok az életéből de egyszerűen elvesztett volna mindenféleképp. (pontosan ezt írta)
Én már tényleg nem tudok elmenni rajta... :S
Most akkor békülni szeretne, és hogy legyünk újra barátok? Vagy mi a fene? Esetleg csak szórakozgat? Nem tudja, hogy mit tesz velem.. :(
Szia,
Sajnos azt kell mondjam, hogy ugyan így jártam én is. Volt egy lány, lemondtam neki hogy szeretem...erre persze "mint a filmekben" elmenekült...Azóta megbeszéltük, mindkettőnknek hiányzik a másik, csak az a baj hogy lehet nem egyformán...Sajnos ezen te sem tudsz változtatni én sem, ahogy mondják: az idő mindenre gyógyír, nem állítom hogy teljesen, de már nem minden percben fox rá gondolni! Ami azért valljuk be, jobb mint a semmi. Sajnos csak ennyit tudtam érdemben hozzászólni a kérdéshez, és ha megvan a megoldás (ha van ilyen) akkor tudasd, és még a végén nekem is összejön...:)
Sok sikert!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is jártam így, ha bevallod egy lánynak, akivel barátok vagytok, hogy te többet érzel iránta akkor nagy esély van rá, hogy elmenekül. Én nagyon sokáig futottam utána és hidd el ez kikészíti az embert. A lánynak fogalma sincs róla, hogy mit tesz veled. Ne kövesd el azt a hibát amit én!
De azért én is azt mondom, ha tudjátok akkor beszéljétek meg a dolgot. Legyél hozzá őszinte, de ne add ki magad teljesen, mert nagyon rossz lesz ha megint lelép és az bizony fájni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!