Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK, hanyast kap ez az alak?
18as vegre valaki eggyet ert velem:)
en nem vagyok irigy a csajra te szerencsten,engem inspiral a szepsege...nem ugyan az a ketto..en el tudom ismerni ha valami szep az szep...nem ugy mint ti.
genetikailag olyan lettem amugy,hogy kb ilyen vekony,csak nem ekkora a mellem.es kicsit magasabb vagyok.a hasam nem ilyen gyonyoruen kidolgozott,es hosszabbak a labaim.
Ahoz hogy valaki ilyen lehessen mint ez a csaj,azert tenni is kell,nem eleg csak siman vekonynak lenni...:D
Hát pedig irigy vagy rá és szerencsétlen vagy te. Nem veszed észre, hogy köpök az ilyen deszka csajokra? Irigy vagyok? Lol. Kacagok. Ha nem lenne más nő akkor igen, de az nem fordul elő. Rengeteg gyönyörű nő van! Ez 10/2:D
Istenem hogy miért nehéz a női agy...
szép alakja van, de nem az esetem ez a kinézet
biztos szívesen megdugnám, ha lenne rá lehetőségem, nem erről van szó, csak ez az alak valahogy nem fog meg
Sovány test,mű mell= undorító nő.
+az arca is ronda.
10/1,5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!