Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán sétálva, körülbelül egy hónapban egyszer látok olyan fiút, aki tetszik nekem, akkor valami baj van velem?
Figyelt kérdés
Esetleg, nem nézek eléggé körbe?2014. ápr. 21. 13:18
2/6 anonim válasza:
Az nem baj lehet hogy ez azért van mert már nagyon szeretnél magadnak valakit
5/6 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy te az egy hónapot kevésnek vagy soknak ítéled... De szerintem nem kéne ez mérvadó legyen, mivel "ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan". 23 vagyok, és soha az életben nem tetszett egy utcán látott ismeretlen sem.
6/6 anonim válasza:
Én évente egyszer (aki társként is megfelelő lenne ránézésre, aztán ki tudja). A tiniknek minden második ellenkező nem képviselője bejön, azt sem tudják mire vágynak önmaguktól, nincs még kiforrott személyiségük, önismeretük, világképük, próbálgatják az életet, magukat. Te valószínű előbbre vagy már ezen az úton, letisztultabb az igényed is. Jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!