Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van párkapcsolata, az mit tudhat, amit én nem?
Boldog párkapcsolat csak papíron és csak a mesékben de ott is csak ideig-óráig létezik!
minden mese csak addig tart, hogy "éltek boldogan míg meg nem haltak." De, hogy mi lett velük 1-5-10 év múlva, arról nem esik szó. na vajon miért nem?
:))
Találok más célt az életben. Lehet, másban nagyobb szerencsém lesz. Szurkoljatok!
én mindig úgy járok, hogy nagyon szeretnék valakit, de ha megkapom, már szinte aznap (volt hogy tényleg aznap!) már nem kellett. egyszerűen szertefoszlott az a rajongás ami volt addig amíg össze nem jöttünk...nem értem magamat...
de nem kell a járásig menni, így van akkor is ha csak a figyelmét szenteli nekem aki tetszik, már nem vonzódom hozzá...
ezt akkor figyeltem meg csak egyébként, hogyha sokáig tart a szemezés, ilyesmi...vagy lehet egyénfüggő volt, amikor nem így történt, de ott meg szerelmi vonzalom egyáltalán nem volt. inkább csak testi,meg baráti egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!