Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak 80/A a melltartó méretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak 80/A a melltartó méretem 17éves vagyok, vajon fog még nőni valamit?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogyha ösztrogén tartalmú készitményeket szedek akkor még nőni fog. Utálom, hogy nekem csak ilyen kicsi mig másoknak akkora mint 2 görögdinnye, de azokat se irigylem. :(
2009. dec. 22. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nekem 85/A-s a melltartóm. nagyon kényelmes és kellemes ezzel a kicsi mérettel. attól, hogy az A kosár a legkissebb méret még nem jelenti azt, hogy szégyelni kell. hidd el jobb a kisebb mell. kivéve, ha szó szerint deszka vagy (de aztán tényleg szó szerint)

jobb a kismell hidd el.

2009. dec. 22. 18:08
 2/13 anonim ***** válasza:
szia! én 75/B melltartót hordok, az sem egy rekordméret, és én sem tartom nagynak... de te láttál már nagy melleket melltartó nélkül? melltartóban minden jól néz ki, de a legtöbb csupaszon eléggé... nos, hát lóg. persze kinek hogyan. ha egyszer lesz barátod, vagy ha van, akkor tuti számára a te melleid lesznek a legszebbek.
2009. dec. 22. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Ne szedj hormontartalmú készítményeket, ha nem muszáj,nem veszélytelenek!! Nekem is csak 75/B-s kell,én is néha irigylem is, akiket "megáldott azég", de nem ettől leszel értékes ember,a lényeg h önmagad próbáld meg elfogadni,olyan melltartómérettel,ami neked van. Én már egy 80-asnak is nagyon örültem volna:)Az nem is olyan rossz:)
2009. dec. 22. 18:11
 4/13 anonim ***** válasza:

szia!

nem a melled miatt fognak szeretni. csak ezért ne szedj hormonokat. nekem sokat lökött a méreten mikor beindult a szexuális életem. 85/C-ből 90/95 C lett (melltartó függő mikor melyik jó). nem mondom, hogy rossz a nagy mell, nekem is az van, eddig csak bókokat kaptam rá, de felső vásárlásnál bizony nálam sokmninden kiesik, mert a szabása a 75-80-as lányokra lett tervezve :) szóval, inkább örülj neki, hogy ekkora. van akinek 17 évesen csak 2 szúnyogcsípése van, amit ha vízzel borogatna elmúlna, szóval nyugi. a tiéddel szerintem (látatlanból;)) nincs semmi gond.

20/L

2009. dec. 22. 18:18
 5/13 A kérdező kommentje:
hát igen, tényleg kényelmes, mert pl. tesi órán futás közben nem fáj. Sok osztálytársam panaszkodik, hogy nagyon fáj a melle a futás miatt meg ilyesmi. De akkor is! Ezekkel a méretekkel nem találom magam valami nőiesnek. :((
2009. dec. 22. 18:19
 6/13 anonim ***** válasza:
NEKEM 75b s és nem akarok nagyobbat remélem nem lesz túl sokkal nagyobb mert a nagy mell kövérít én is 17 vagyok:)
2009. dec. 22. 18:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja én férfi létemre a kis mellet szeretem, úgyhogy nagyon nem gáz a pici mell. Sosem fog lógni és ha majd jön a gyerek meglátod, hogy mekkorát nő:)
2009. dec. 22. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem 70a és a pasim így is szeret. és ne szedj ösztogént...
2009. dec. 24. 03:27
 9/13 anonim ***** válasza:

12-22 18:09-nál van a lényeg, ez olyan minthogy mindenkinek az övé a legjobb anyuka(tiszt. a kivételnek mint pl.az enyém de ez nem is fontos)így mindenkinek a saját barátnője melle a legszebb. Az én barátnőmnek is "csak" 75/B és ő még azt is mondja h nem is kéne nagyobb mert nem állna jól neki ^.^ tehát tényleg nem éri meg a hormon mert belül káosz lesz az biztos. Am meg aki a melle miatt szeret egy lányt az a szeret szót idézőjelbe teheti.

16/f

2009. dec. 27. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
A kisebb melleknek több pozitívumuk van, mint a nagyoknak. Ha nem nő, akkor sincs baj. Sokan szeretik a kis mellet, de ezt már páran leírták előttem. Én csak megerősítem 24/F :)
2009. dec. 27. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!