Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor tudhatom pontosan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor tudhatom pontosan, hogy egy külföldi akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Egy hete odajött hozzám egy srác és csak beszélgettük, de nem történt semmi. Ez meg mi lehetett?

2014. ápr. 20. 16:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem néger volt. Jaj! :D
2014. ápr. 21. 00:15
 12/16 A kérdező kommentje:
És ha az lett volna, akkor mi van? Vannak köztük is rendesek, komolyan mondom nem hiszem el, hogy 2014-ben, még mindig itt tartunk....
2014. ápr. 21. 00:20
 13/16 PearlDiver ***** válasza:

A külföldiek között vannak olyanok, akiket egyszerűen érdekel a többi ország, és annak lakói. Ha meglátnak egy szimpatkus példányt, odamennek, és besézlgetést kezdeményeznek. Teljesen normális viselkedés, nem kell tőle megijedni :)

Ha meg kifejezetten bejössz neki, azt elég hasonló módon fogja jelezni, mint egy magyar srác, csak lehet hogy más szavakat használ (pláne ha nem tud magyarul), de pl. a metakommunikációja nem hiszem hogy nagyon eltérne, főleg ha európai. Tényleg, európai?

2014. ápr. 22. 23:37
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, német.

És csak úgy odajött.

2014. ápr. 23. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem csak kedves volt. nem érdemes ennyit ezen gondolkozni.

ha tetszett neked, te is tehettél volna egy viszontlépést őfelé.

legközelebb ne szalaszd el az alkalmat, ha valaki tetszik, ennyi.

de az is lehet, hogy csak kedves volt. én is sokszor hozzászólok idegenekhez, mert barátságos vagyok, és szeretem az embereket.

hozzám is sokszor odajönnek.

de nem szoktam ezeket a dolgokat túlkomplikálni a fejemben.

nem hiszem, hogy mindenki, aki hozzámszól, az szerelmes belém.

2014. ápr. 23. 12:14
 16/16 A kérdező kommentje:

barátkozni akart szerintem.

tetszett, csak félénk lány vagyok.

:)

2014. ápr. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!