Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sk1zo kérdése:
Lanyok ki szereti az anal szexet? Kort irjatok!
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok ki az aki tenyleg elvezi is es szereti is! De olyan is valaszolhat aki ki szeretne probalni persze indokolja meg hogy miert!2014. ápr. 19. 23:35
2/3 HekusS válasza:
En kiprobalnam, nagyon sok mindenre nyitotr vagyok ilyen teren.
17/L
3/3 anonim válasza:
kell hozzá egy nyitottság az biztos, gondolatban izgató, beszélgettük is a párommal de még nem vettem rá magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!