Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy beleszerettem? (hetero vagyok)

Figyelt kérdés
Nem vonzódom a férfiakhoz nekem a lányok tetszenek, de van egy biszex srác, akivel kezdetben barátok voltunk, de ő ennél többet akar. Kicsit megijeszt a helyzet, mert úgy érzem, hogy ez nem lenne helyes, mégis mintha szeretném őt. Ki vagyok éhezve a szeretetre és jól esik, hogy ő törődik velem, meghallgat, és elfogad minenestül olyannak, amilyen vagyok, de ettől függetlenül tele vagyok kételyekkel. Ha ilyen gondolataim vannak az azt jelenti, hogy biszex vagyok? Nem tudom mit tehetnék... 17/F
2014. ápr. 19. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:

"Lehetséges, hogy beleszerettem? (hetero vagyok)"

Egyik része a mondatnak hibás

2014. ápr. 19. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
bi vagy
2014. ápr. 19. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
hát ha feláll rá akkor bi-vagy bu vagy, ha nem áll fel rá akkor csak barátként szereted, olyan is létezik heteroknál is
2014. ápr. 19. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
De szexualis vagyaz erzel iranta ha nem nem biztos hogy bi vagyeleg gagy,vagy lehet hogy tulsagosan elmelyultel a baratsagotokban rs ezert erzel melyerzelmeket iranta.
2014. ápr. 19. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Egyebkent ha hateroknal az eros mely baratsagot bromanncnak hivjak mezz utana!
2014. ápr. 19. 22:07
 6/8 anonim válasza:
Természetes, hogy vannak kételyeid, az elején nekem is voltak, de most már nem érdekel, hogy kinek mi van a gatyájában, csak az számít, hogy szeressen és én is tudjam őt szeretni. Idővel könnyebb lesz nyugi! És nem kérdés , bi vagy!...
2014. ápr. 19. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Meleg vagy.
2014. ápr. 20. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez az eleje annak az útnak, ami oda vezet, hogy a férfivécében kínálgatod magadat férfiaknak, kijársz a Népligetbe passzívan térdelni, aztán meg női ruhában prostituálod magadat, és pár év alatt elvisz az AIDS.
2014. ápr. 20. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!