Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engednéd a párodnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednéd a párodnak, hogy csókot váltson az ideáljával?

Figyelt kérdés

Kicsit elszállt kérdés, belátom, de próbáljátok komolyan venni.

Pl. tudod, hogy a párod rajong mondjuk Angelina Joli-ért/Ashton Kutcher-ért. Idejönne az a bizonyos idol és azt mondaná, "te, Maris/Pityu, csókolj meg, csak erre várok". Engednéd a párodnak, hogy megtegye? Fordított esetben, Te magad, megtennéd? (fontos, 1 csóknál nem lehet több)

2014. ápr. 19. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

engem viszont nagyonis zavarna. jobb esetben ugyanis én vagyok az ideálja, akivel már x ideje együtt van, ismer, satöbbi, és nem egy világ másik felén élő filmcsillag, akiről csak hamis képet festhetne, mert nem is ismeri. mellesleg, én se akarok csókolózni Gerard Butlerrel, ha szingli lenne ő is és én is, nyilván nem utasítanám vissza, de nem ismerem, és az, hogy egy-két filmje tetszett, és nagyon vonzó karaktereket személyesített meg, az egy dolog, de ki tudja, a való életben milyen? engem ez nem vonz, és olyanokkal kezdek, akik nem rajonganak vakon egy film karakterét megszemélyesítő emberért, mert tudják, hogy a kettőnek baromira nincs köze egymáshoz (lásd: Joffrey a Trónok harcából: micsoda kis disznó, mindenki utálja, és örül a most kijött rész végén lezajlott eseményeknek, de a színész maga a való világban egy áldott jó szívű srác).

mellesleg ha a párom arra vágyik, hogy másokkal csókolózzon, a kapcsolatunk ott sz****r, ahol van. tegyük hozzá, hogy a színészek/énekesek/egyéb hírességek is mind emberek, és az én szememben nem enyhítő körülmény a hírneve az illetőnek. lehet megkövezni.

21/l

2014. ápr. 19. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Huhh, egy Shakira esetében nagyon kellene türtőztetnem magam, hogy ne dugjam meg ott helyben... Ha akar a párom, beszállhat Ő is. ;)
2014. ápr. 19. 19:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Aki megengedné, kíváncsi lennék, mit szólna, ha a barátja/barátnője azzal jönne haza, hogy XY-nal smárolt.

Ehhez nem kell becsület bajnokának lenni, csak némi ép érzelmi háttérrel kell rendelkezni.

2014. ápr. 19. 19:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én 12 éves korom óta (vagyis jóóó rég óta) odáig vagyok DiCaprio-ért, ezért úgy gondolnám nem hagynám ki, akármilyen ember is, jól esne erre visszagondolni idős koromban. Persze én jelenleg nem vagyok szerelmes, így "könnyen" beszélek. Mindenkit felpacsiztam, véleménytől függetlenül.

2014. ápr. 19. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy csoknal tok mindegy, hogy mennyire ismerjuk az adott embert, ez csak egy csok, mihez eleg a vonzalom, fpleg, ha csak egyszeri esetrol van szo. Nekem baromiracmindegy, milyen ember mondjuk Johnny Depp vagy Keanu Reeves, ha tudom, hogy ugyis csak egyszeri alkalomrol van szo. Es attol, hogy tenyleg imadom a baratomat, nem szalasztanam el az alkalmat, hogy csokolozzak valakivel, akit mondjuk tizeneve vonzo ferfinak tartok, HA a baratom sem ellenezne.
2014. ápr. 22. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!