Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/24 anonim válasza:
bár férfi vagyok az ilyen szemek nagyon megfognak!!:O
2/24 anonim válasza:
Szépnek azép csak nagyom fiatalnak néz ki :)
3/24 anonim válasza:
Olyan paraszt làny kinėzete van, nem tetszik...
4/24 anonim válasza:
Szep lesz, de meg kupalodnia kell. Kisse nagy a homloka az arcanak aranyaihoz.
5/24 anonim válasza:
szép a szeme és aranyosnak, kedvesnek tűnik
6/24 anonim válasza:
7/24 anonim válasza:
átlag kiscsaj
egyénisége határozza meg hogy jó csaj e
8/24 anonim válasza:
Lány vagyok, de szerintem gyönyörű :) És ezt úgy mondom, hogy nekem az extrém kinézet tetszett mindig is, de ez az ártatlanság és nyugodtság, kedvesség ami árad belőle nekem nagyon tetszik.
9/24 anonim válasza:
Szép, de inkább az az "aranyos arcú" típus, nem a "Végzet asszonya". :)
10/24 anonim válasza:
Szerintem meg pont, hogy betegesen néz ki a szeme. Legalábbis a körülötte lévő rész. Nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!