Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy csaj minden buliban hulla részeg?
öregen is lehet, ismeritek az 54 című filmet?
lelkület kérdése.
nem biztos, hogy kinövi vagy ki kell nőnie.
Most is hullarészeg vagy? :D:D
Egyébként minek iszol ennyit? Ennyire nem érzed jól magad pia nélkül? Tetszik a másnaposság? Nem ítélem el azt, akit iszik, néha én is szoktam, sokkal felszabadultabb lesz tőle az ember. De az, hogy segg---hullarészeg legyek... valahogy nem vonz. Meg a hányás, és a másnaposság se. Meg hogy részegen miket mondanék/csinálnék... Amúgy hány éves vagy?
Ja, és hogy mit gondolok: szerintem, aki ennyit iszik, hogy hullarészeg legyen kéthetente, valami problémája lehet. És hajlik az alkoholizmus felé.
Most írtam, hogy nem vagyok minden buliban hullarészeg max 2-3 havonta, csak azért írtam azt, hogy minden buliban, mert azokban ahol találkozok a sráccal vhogy mindig ez jön össze...
Igen, szeretek inni, mert bírom az ittas beszélgetéseket a barátokkal, másnapos nem szoktam lenni , hányni egy évben 1x-2X. Igen, egyedül az zavar, hogy miket mondok és csinálok ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!