Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal?
Figyelt kérdés
Ha már előttem párral felhozta ezt valaki.
Szerintetek létezik ilyen?
Baráti körömben volt ilyen, de aztán összejöttek
az egyik fél mindig többet akar, vagy nem? és ha nem akar egyik fél többet, és lesz valakije akkor a másikra furcsán fog nézni, vagy na.. ez kicsit így furcsa számomra
2014. ápr. 18. 17:12
1/2 anonim válasza:
Ha az egyiknél érzelmek alakulnak ki, egyoldalúan, nincs joga felháborodni, ha a másik lelép, mert alapból így vágtak bele a kapcsolatba, így nincs is miről beszélni. De ahány ember annyi felfogás és viselkedés, így van akiknél működik, van akiknél nem. Sima fiú-lány barátság is lehet hosszú, lehet hogy közben az egyik többet érez, majd elmúlik, később megszokják. Legalábbis ismerek ilyet.
2/2 anonim válasza:
Én is ismertem ilyet. Konkrétan a barátnőm egy ilyen kapcsolatot hagyott ott miattam. Utána még próbáltak barátok maradni és bazira összevesztek, folyamatosan és velem is veszekedett. A lényeg ,h most utálják egymást. Nem éri meg vagy szextárs és nem barátság vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!