Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú esetében miért számít a legnagyobb átoknak a vékony testalkat, pláne ha nagy testmagassággal társul?
A lányok egyszerűen képtelenek elfogadni azt,ha egy fiú vékonyabb az átlagnál.Nem arról van szó,hogy csontsovány vagyok,vagy nem teszek ellene semmit.Annyit zabálok,hogy egy disznó megirigyelhetné és mellé heti 3x konditeremben,a többi napon itthon edzek.Minimális látszata van(széles,izmos váll,lapos has,a karomon kis bicepsz,tricepsz,lábamon kicsit izmos vádli),de felesleg nem jön fel rám,ami pedig fontos lenne ahhoz,hogy nagyobb darab legyek.A legjobb mikor olyanokat hallok,hogy az izmosságot úgy szeretik,ha nem konditeremben szedte össze a fiú,akkor mégis hol szedje?A legkönnyebb súlyzós edzéssel izmot fejleszteni és még így is évek kérdése...ami pedig még dühítőbb,hogy egy túlsúlyos,általuk "húsosnak,mackósnak" nevezett sráccal is előbb összejönnek,mint egy hozzám hasonló vékonnyal.
Kérdém én,tehetek arról,hogy ilyen genetikával születtem?Teszek ellene,de ez a maximum,amit tehetek,szteroidokhoz pedig nem akarok nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!