Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk a vékonyabb? Én vagy ők?
Először is, még mielőtt valaki azt hinné, hogy "egónövelés" vagy valami hasonló: Nem. Nagyon nem. Csak örülök, ha találok nálam vékonyabb embereket.
Légyszi úgy írjátok majd meg, hogy melyikük a VÉKONYABB.
pl: "1: Ő
2: Te"... stb.
Tehát a képek.
Én: [link]
És a modellek (mindegyik más):
1: [link] (itt mindkettejükről külön)
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
7: [link]
Ha valaki veszi a fáradtságot, és mindegyikről ír egy vagy két betűt, azt megköszönöm. :)
Ui.: NE ÍRJATOK OLYANOKAT, HOGY MILYEN UNDORÍTÓ, MEG STB!!! HA NEM TETSZIK, CSAK HAGYD FIGYELMEN KÍVÜL, VAGY ÚGY VÁLASZOLJ, HOGY NEM SZÓLSZ BE! KÖSZI!
Kedves Nagylány!
A modelleket nem néztem, mert nem számítanak. A te lábaid szépek. A kép alapján úgy gondolom, hogy egy jó csaj lehetsz. Az jó, hogy nem akarsz fogyni, de a hízást sem kell erőltetned. Majd a gyerekek meghizlalnak. Maximum az önbizalmadat kellene egy kicsit felhizlalnod.
36Ff
Köszi a többi választ is. :)
#23: "Majd a gyerekek meghizlalnak". Mikor, 10 év múlva?
#24: Volt egy időszak, amikor jártam kondiba heti 3-szor, protein italokat ittam (hízáshoz), de semmi nem látszódott, én meg nem vagyok az a kitartó típus, így abbahagytam. :/
Ha csak 10 év múlva szülsz, akkor igen. A feleségem is csontsovány volt, de mára ez csak emlék, sőt néha fogyókúráznia is kell. Szerintem ne szedjél semmit! Barátkozz meg önmagaddal, és légy vidám, és kedves, mosolygós! A tested úgy jó ahogy van. Ne akard megváltoztatni, főleg ne műanyagokkal!
36Ff
Szia!
Hány éves vagy? Én is nagyon sovány voltam tini koromban,nem tudtam hízni, aztán most 19-20 évesen érett be a dolog,hogy kis erőfeszítéssel tudtam hízni néhány kilót. Még tudnék többet,csak nem tudok enni (most ez lényegtelen). A lényeg, hogy idővel beérik ez. Ha viszont túl vagy 18on, és nagyon szeretnél hízni,lehet érdemes fölkeresni egy orvost, aki ránéz a vérképedre,hátha van valami anyagcsere zavar,és azt orvosolva már menni fog! Drukkolok:) Tudom milyen rossz,én is ezzel kűzdök. Nekem mondhatja bárki, hogy fogadjam el magam, ha tudom, hogy ez nekem nem tetszik és lehetséges változtatni, szerintem bolond, aki elfogadja magát. Úgyhogy hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!