Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt minden egyes buli alkalmával?
Lehet, hogy nem a legjobb témakörbe írok, de szerintem köze van a szerelem és szex témához...
Először is én egy átlagos 20 éves lány vagyok, aki nagyon szereti jól érezni magát normális keretek között. (értsd: nem élek droggal,nem vagyok könnyűvérű és csak pont eleget iszok, nem többet.) Ha van időm, és nem megy a tanulás rovására, eljárok a barátaimmal egyetemi bulikra, lazítás céljából. DE!! Valahányszor ott vagyok a helyszínen, már elmegy a kedvem az egésztől. Ahogy látom az embereket, hogy jól érzik magukat, összejönnek, isznak, nevetnek, addig legbelül sírni tudnék és fojtogat az üresség és azt kérdezem magamtól, hogy mégis mit keresek itt. Menekülnöm kell, de azonnal. Mégis maradok, mert szeretek a barátaimmal lenni és valahol legbelül én is szeretek bulizni, de nekem ez néha kín. Ambivalens érzéseim vannak, furcsa kettősség. Jó zenéket játszanak, az emberekkel sincs gond, de mintha nekem ez nem lenne elég. Olyan bajaim jönnek elő, amikről idáig nem is tudtam... Lehet, hogy túl sokat várok el a buliktól? Tudom kissé zűrzavaros, de ti nem éreztétek ugyanezt?
Én is ezt szoktam érezni. Amikor otthon hallgatok valami jó zenét kedvem támad bulizni de amikor ott vagyok rosszul vagyok az egésztől. szerintem ez normális nem feltétlen szükséges az embernek jól érezni magát különféle lebujokban részeg magukat pakoló emberek között. én a legjobban akkor szoktam magam érezni ha áthívom a barátnőimet és otthon iszogatunk beszélgetünk vagy beülünk valami szolidabb helyre.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!