Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már a sírás kerülget, hogy a tizenéves kislányoknak nagyobb mellük van, mint nekem? 20L
Figyelt kérdés
Vékony alkat vagyok, mindig is az voltam, és kicsik a melleim. Kb 16 éves koromig szinte nem is volt mellem. Most is melltartó nélkül egy deszka vagyok. Melltartóban kétszer akkora a mellem, mint eredetileg, pedig alig hogy szivacsosat hordok. Erre látom, hogy a 14-15 éves tinilányoknak milyen szép kifejlett mellük van, amiről én kb csak álmodozok, így lassan 2x évesen. Hozzájuk képest alig látok magamon nőiességet. Ilyenkor legszívesebben egy zacskót húznék a fejemre, és elbújnék.2014. ápr. 16. 17:48
1/43 anonim válasza:
Semmit, ez legyen a legnagyobb problémád. Engem egyáltalán nem érdekel mekkora egy lány melle
3/43 anonim válasza:
Miért baj a kicsi mell? Vagy ki mondta? :) Én rajongok értük. Szerintem sokkal szebb egy kisebb, feszesebb cici mint egy nagyobb, lógósabb, ide-oda csapodó csecs :)
4/43 anonim válasza:
szerintem semmi baj a kicsi mellel. és honnan tudhatnád, hogy a 14-15 éveseknek valóban nagy? lehetséges, hogy ők is egy jókora push-uppal ellensúlyozzák!
5/43 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy a tőgy jobb? Nőiesebb? Csak tehenebb!!!!
6/43 A kérdező kommentje:
Akiket én látok nekik sincsenek nagy, lógós melleik, hanem tényleg szép kerekek, feszesek, és tök normál méretűek. Ezért vagyok kiakadva.
2014. ápr. 16. 17:52
7/43 anonim válasza:
Ki mondta,hogy jobb a nagy mell?Tiniként mondom,hogy egy kisebb mell is mell,sőt,jobb mint a tőgy :)
8/43 anonim válasza:
Nem mondom a nagyobbra, hogy tőgy, de nekem is jobban tetszik a kicsi. Nem értem a nőket, miért vannak erre így ráállva.
9/43 anonim válasza:
De mi számít normál méretnek? Ez épp olyan, mint nálunk a farokméret. Valaki szerint a 17 a normál, valaki szerint a 13-14 cm. Érted. Ezt mindig egyénileg döntik el az emberek. Miért kellene neked egy alapvetően hamis normára adnod? Lehetséges, hogy ami neked kicsi, az másnak normál méretű. Ha igazán szeret egy férfi, nem azt fogja nézni, hogy mekkora a cicid, ugyanis mire eljuttok oda, hogy szeretkezzetek, ő már felfogja mérni a kezeivel, hogy milyen vagy ott. De nem azért, mert ez számít neki, hanem mert kíván. Különben is, ha vékony alkat vagy, minek hatalmas cici? :)
10/43 anonim válasza:
Csináltasd meg ha zavar.. Sokan mondják "huhhhh,de gááz,plasztik,stb".. Szerintem egyáltalán nem gáz meg a mai világba szinte minden második nőnek az van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!