Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit vegyek fel buliba, hogy senki ne másszon rám?
Figyelt kérdés
Edzőcipő, ing???2014. ápr. 16. 17:12
2/32 anonim válasza:
Így is lesz, aki megcéloz. A luk luk, a csomagolás pár feles után tök mindegy. Ezt most így hidd el nekem.
5/32 anonim válasza:
Ne fürödj elötte pár napig, a savanykás seggszag nagyon demoralizáló lehet :D
6/32 A kérdező kommentje:
de totál sportosan, nem különösen kisminkelve talán van esélyem "csak jól érezni" magam?
2014. ápr. 16. 17:16
8/32 anonim válasza:
Nem hinném :D Ahányszor letámadtak engem nulla sminkkel, edző cipőben, sima farmer/top szerelésben.
Ha csak nem vagy nagyon elhízva, vagy nem annyira ronda a fejed, akkor semmi esélyed taperolás nélkül megúszni, én ezért is hagytam fel annak idején a diszkóba járással.
9/32 anonim válasza:
Nem, ha a melled és a feneked nagyobb, mint egy szúnyogcsípés. Ha még az arcod is csinos, vagy szép a hajad, esélytelen, hogy nem figyelnek fel rád.
10/32 anonim válasza:
Itt csak az a "gond", hogyha alapból jól nézel ki akár egy liszteszsákot is magadra húzhatnál, akkor is lennének olyanok, akiknek felkelted az érdeklődését. Ha ez zavar, akkor egyszerűen csak rázd le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!