Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, elégedettek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elégedettek vagytok az alakotokkal? Szerintetek szépek vagytok?

Figyelt kérdés

A kérdést több célból tettem fel.

Tudom hogy mindenkinek más a szép, de a saját véleményetekre vagyok kíváncsi, szerintetek szépek/kívánatosak/szexik vagytok-e.

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2014. ápr. 16. 16:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem. Kövér vagyok és csúnya, de mióta nem ezen problémázok azóta a pasik szerint "kívánatos" vagyok. Furcsa világ.
2014. ápr. 16. 16:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Pedig felajánlottam volna hogy kiértékelem a képeket.

Esetleg van Debrecen környéki hölgy aki még szépnek érzi magát.

Egyébként egyet kell hogy értsek a kérdezővel abban hogy itt az átlag már jónak mondható.

2014. ápr. 16. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Az alakom rendben van, az arcommal sincsen komolyabb bajom, bár örülnék ha egy kis bőrhiba sem lenne rajta,tudok sexy is lenni, de inkább szeretek lazának tűnni, de azért azt nem állítanám, hogy egy Palvin Barbi lennék.
2014. ápr. 16. 16:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szívesen rátok írnék, de merülök:/ A 9. válaszolónak viszont mondanám, hogy a kérdésben nem kértem senkitől semmit, viszont akire ráírok az általában küld is magáról képet :)
2014. ápr. 16. 16:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Én 100%-osan megvagyok elégedve magammal.

20N

2014. ápr. 16. 17:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Az arcom átlagos,az alakomra mindenki azt mondja,hogy vékony ,meg,hogy ideális,de én nem vagyok megelégedve magammal.
2014. ápr. 16. 17:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben meg vagyok elégedve magammal, főleg ha számításba vesszük a korom illetve hogy már 2 gyereket is szültem. Még mindig igen vonzó, szexi és dögös nő vagyok :)
2014. ápr. 16. 17:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Az arcommal úgy-ahogy meg vagyok elégedve, de az alakommal nem annyira... :( De a hajamat szeretem :D <3
2014. ápr. 16. 17:44
 19/19 anonim ***** válasza:

igen, annak tartom magam. nagyobb melleket elfogadnék, de szeretem az arcomat+alakomat. a hajammal mondjuk sokat küzdök, szóval néha hajlamos vagyok csak amiatt nem elég jónak látni magamat.

nem nyilvánosan néha túlzása is viszem az önimádatot otthon fürdőszobában meztelenül pózolgatással, de ezt szerintem mindenki csinálja :)

2014. ápr. 16. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!