Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lánynak is szokott csúnyáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak is szokott csúnyább lenni a cicije? Fiúk, titeket az ilyen zavar pl szexnél?

Figyelt kérdés
Én nagyon utálom, mikor összemegy, a mellbimbóm meg hatalmasra megnő, ez a parizer-feelingbe. Általában csak akkor van ez, mikor szobahőmérsékleten vagyok, vagy pl zuhany után ha meleg vízzel érintkezik a cicim. Ha ráteszek valami hideget, pl jégkockát, vagy hideg vízzel megmosom, akkor tök szép formája lesz, szépen összemegy a mellbimbóm is, kerekebb és formásabb lesz a cicim.
2014. ápr. 16. 15:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha hozzám szólt a kérdés akkor a válasz csak annyi, hogy van bennük valami varázslatos. Általában minden jobb csaj bejön de a vörösek a gyengéim.

Azt elfelejtettem korábban leírni, hogy nálam is a szitu a melleimmel. A pasimat nem zavarja de engem igen. Nagyon utálom de nem tudok vele mit csinálni ez van.

19/L

2014. ápr. 16. 16:23
 12/23 anonim ***** válasza:

Gondolom ez a fétisem, vörös haj, szeplők, zöld szemek, isteniek, mintha egyenesen a Vénuszról érkeztek volna.

Van aki a szőkékre bukik, van aki a nagy cicikre, mindenkinek van valami fejlövése, nekem a vörösek.

2014. ápr. 16. 16:26
 13/23 anonim ***** válasza:
ezzel egyedül vagy
2014. ápr. 16. 16:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem vörös a hajam kék a szemem szeplős vagyok és úgy érzem magam mintegy ufó :D nem gondoltam volna hogy vannak oylan emberek akiknek ez jön be.fura
2014. ápr. 16. 16:28
 15/23 anonim ***** válasza:

Már helyesen írni se tudok ha vörösekrõl van szó. :D

Aki olvassa a válaszom az képzelje bele a hiányzó szót és vesszõt.

2014. ápr. 16. 16:30
 16/23 A kérdező kommentje:
Mi lenne, ha nem itt dumálnátok?
2014. ápr. 16. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Csak addig tetszik nektek a vörös, amíg egy széparcú leányzóról/nőről van szó. :) A vörösek legtöbbje arcra nem olyan szépséges ám. :)

Ezt vörösként mondom.

2014. ápr. 16. 16:41
 18/23 anonim ***** válasza:

"nem gondoltam volna hogy vannak oylan emberek akiknek ez jön be"

Biztos nem vagyok vele egyedül, mert mikor a dán női kézilabda-válogatott megérkezett a Roosevelt térre akkor gyakorlatilag leállt a forgalom. Kiszállt vagy harminc csaj az emeletes buszból, a legtöbbje vörös, szeplős, mindegyiknek a nyakáig ért a combja, még a 16-os busz sofőrje is lelasitott lépésre hogy végignézhesse a jelenetet.

Sose láttam még olyan szépet:-)

2014. ápr. 16. 16:43
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Na, abba kell hagyni, mert a nem vörös jégkocka-fétises lány már mérges.
2014. ápr. 16. 16:45
 20/23 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen, de szex közben ez pont nem fordul elő, mert akkor ott az izgalom és az érintések :)
2014. ápr. 16. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!