Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánynak is szokott csúnyább lenni a cicije? Fiúk, titeket az ilyen zavar pl szexnél?
Ha hozzám szólt a kérdés akkor a válasz csak annyi, hogy van bennük valami varázslatos. Általában minden jobb csaj bejön de a vörösek a gyengéim.
Azt elfelejtettem korábban leírni, hogy nálam is a szitu a melleimmel. A pasimat nem zavarja de engem igen. Nagyon utálom de nem tudok vele mit csinálni ez van.
19/L
Gondolom ez a fétisem, vörös haj, szeplők, zöld szemek, isteniek, mintha egyenesen a Vénuszról érkeztek volna.
Van aki a szőkékre bukik, van aki a nagy cicikre, mindenkinek van valami fejlövése, nekem a vörösek.
Már helyesen írni se tudok ha vörösekrõl van szó. :D
Aki olvassa a válaszom az képzelje bele a hiányzó szót és vesszõt.
Csak addig tetszik nektek a vörös, amíg egy széparcú leányzóról/nőről van szó. :) A vörösek legtöbbje arcra nem olyan szépséges ám. :)
Ezt vörösként mondom.
"nem gondoltam volna hogy vannak oylan emberek akiknek ez jön be"
Biztos nem vagyok vele egyedül, mert mikor a dán női kézilabda-válogatott megérkezett a Roosevelt térre akkor gyakorlatilag leállt a forgalom. Kiszállt vagy harminc csaj az emeletes buszból, a legtöbbje vörös, szeplős, mindegyiknek a nyakáig ért a combja, még a 16-os busz sofőrje is lelasitott lépésre hogy végignézhesse a jelenetet.
Sose láttam még olyan szépet:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!