Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Oroszlán király 2 miatt van az egész. Teljesen megőrültem?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy hülyeségnek hangzik de azt hiszem beleszerettem Kovu-ba. Milyen durva hogy egy mesehősbe!!!
Normális vagyok én???? Mindig meg kell néznem a mesét mert nagyon is tetszik...túlzottan is.
És tini lány vagyok és ahelyett hogy egy helyes fiúba zúgnék bele.....egy mesehősbe!!!!
Mit tegyek?????
2009. dec. 21. 18:41
12/26 anonim válasza:
Pedig az a hős abszolút nem szeret, hidd el! :P XD
14/26 anonim válasza:
nopara csajszi! kiskoromban en szerelmes voltam a balukapitanybol a csajba csak mar nememlexem a nevere, meg a csipet csapatbol a lany egerbe is. majd elmulik.
16/26 anonim válasza:
nyugi én meg egy Navikba vagyok szerelmes.
17/26 anonim válasza:
én Pán Péterbe voltam szerelmes :D
18/26 anonim válasza:
Akkor már inkább Simba felnőttkorában! :P Vagy meg a Simba faterja! XD
19/26 anonim válasza:
Nem gáz az, hiszen emberi tulajdonságokkal vannak felruházva, nah és a szinkronhangokról már ne is beszéljünk! Előfordul az ilyesmi, igaz elég hülyén hangzik a dolog. :)
De én akkor is Simba-párti vagyok XD
20/26 anonim válasza:
Áháháháháháháháhháhááááááááááááááá.....osztálytársam meg valami japán rajzfilmes valakibe.Nem őrültél meg,de azért viccccces:):):):):):):):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!