Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vagyok arcra? Vélemény és pontozd lécci 10-es skálán köszi :D
Hát ez fail xd
Szegény kérdező xd
Tuti nem járnék veled
De nyugi fiú vagyok
az utolsót leszámítva ritka bunkó válaszok vannak itt lányok részéről -.-
szegény srácot lerondázzátok, de ti meg vagytaok a királynők, mi?!
na ezért nem fogok én behódoni egy ribizlinek sem, vissza kéne állítani a férfi uralmat, hogy tiszteljék azembert!
Utolsó: Én nem sajnálom a kérdezőt, aki így "kipakolta" magát sok más hozzá hasonlóval egyetemben egy ilyen oldalra, hogy minden jöttment félnótás "pontozza"... Szóval nevetséges ez a jelenség.
Viszont lehet, hogy az ilyen kérdésekben a kérdezők aljasul mások képét teszik ki, igyekezvén lejáratni a sok lefikázóautomata kommentjei révén. Ez viszont nem a képen szereplőt, hanem a kérdezőt, és az adott fikaautomaták aktuális mintáját minősíti ebben az esetben.
Azért, mert valaki elmondja az őszinte véleményét, attól máris bunkó lesz? Hát ez szép...
Elvégre is ez az oldal erről szól. Valaki feltesz egy kérdést, amire őszinte válaszokat vár. A kedves kérdező számíthatott arra, hogy negatív válaszok is fognak születni, mivel mindenki más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!