Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két emberbe vagyok szerelmes, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lehet sokan elítéltek, de meleg vagyok. (gyengébbek kedvéért ez egy unisex kifejezés, lány vagyok) Az egyikkel kis korom óta jóban vagyok, ő biszex, és úgy érzem meg tudnám kaparintani. A másikkal csak most kezdtem járni, és még sosem találkoztunk. Egyszer majdnem szakítottunk eme röpke idő alatt. Nagyon megviselte az is. De végül is kibékültünk, mert érzek valamit iránta. Most ez a "ha igazán szeretted volna az elsőt, nem szeretsz bele a másodikba" dolog nem igaz. Mert hogy rövidre fogjam, először beleszerettem a kis kori barátomba, majd ebbe a lányba, és most mellé még ő is >< Fogalmam sincs mit tegyek. Tudom, egy szakítás fáj, és jobb lenne, ha ezt tenném, de nagyon a padlóra küldeném ezzel, és nem is teljesen igaz, hogy nem szeretem.2014. ápr. 15. 18:38
1/6 anonim válasza:
A mostani barátnődet szereted jobban, vagy a másik lányT?
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sokkal inkább kötődök a régebbi barátnőmhöz...
2014. ápr. 15. 18:51
3/6 anonim válasza:
szerintem talizz a 2.al és akkor fogsz rájönni hogy igazából szerelmes vagy e belé, mert szerintem ez még nem olyan nagy szerelem
4/6 A kérdező kommentje:
A találkozás sajna kivitelezhetetlen. És pontosan ezért érzek kételyt magamban. Most vele beszélek, és mondtam neki, hogy talán jó lenne, ha egy ideig ezt függesztenénk. Nem is tudom. Ez nekem amolyan megkönnyebbülés. Már csak azt remélem, hogy nem esek majd pofára, ha majd egyszer valamikor lesz annyi erő bennem, hogy elmondjam Ő neki, mit is érzek... hosszú évek óta.
2014. ápr. 15. 19:00
6/6 A kérdező kommentje:
Most minden elég kusza, nem volt túl ide illő poén... Pedig általában értékelem a tréfát. Értem miért írtad, én is valami hasonlót nyögtem volna be a helyedben. De ezzel most nem nagyon lettem okosabb.
2014. ápr. 16. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!