Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi egy éjszakás kaland után még sokkal normálisabb velem mint előtte az miért van?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 10:02
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg jó volt a szex, és kéne neki még.
2/11 anonim válasza:
Kielegülten,minden pasinak jobb a kedve.
3/11 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értem, hogy két hete volt ez az egész és azóta kedvesebb velem ha találkozunk!
2014. ápr. 15. 10:08
4/11 anonim válasza:
Valószínűleg jó volt és ha esetleg ismételni támad kedve, akkor így több esélye van.
5/11 anonim válasza:
Kefeltesd meg magad vele te kis lotyo, csinald a dolgod.
6/11 anonim válasza:
Kedvesnek lenni nem olyan nagy erőfeszítés, mint
amilyennek beállítják :) És egyetértek az előttem írókkal,
tartalék puncinak első osztályú vagy (ez nem sértés).
Persze az is lehet, hogy idővel többet akarna valamelyikőtök...
7/11 anonim válasza:
Ha mély nyomot hagytál volna benne, akkor ott toporogna az ajtód előtt. Így viszont, mivel csak ennyi van, egyszerűen nem akar bunkó lenni veled, de értésedre akarja adni, hogy ennyi és nem több, amit várhatsz tőle.
8/11 anonim válasza:
Igaza lehet a "7"-nek, de ez attól függ, hogy ki kezdeményezett és miért lett a kapcsolat egy éjszakás kaland?!
Ha megváltozott a hozzáállása a történtek után, akkor nagyon nem vagy közömbös a számára...tuti, hogy jó voltál az ágyban...de valamiért nem mer, vagy nem akar lépni. Szerintem van valakije és hezitál...
37F
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ő volt a kezdeményező, már jó ideje próbálkozott egy alkalommal és én most beadtam a derekam.
Aki azt írta, hogy lotyó vagyok, üzenem neki hogy gratulálok a felfogásához. ;)
2014. ápr. 15. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!