Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismerkednétek olyannal akiknek csak 20 like van a profilképén?
Ne értsétek félre,én kedvelem a legkevesbé ezt a likeolgatós baromságot.
Sajnos ahogy viszont észrevettem elég sok lánynál ez ma már fokmérő.
Valamennyire logikusan,hiszen aki jó,népszerű pasi az kap vagy 50-et minden képére.
Ti ismerkednétek olyannal akinek csak 15-20 van,vagy levonjátok hogy "ez egy senki"?
18/F
Most megnéztem és láttam hogy nekem csak 24 van...:( xD
Egyébként én nem hinném hogy számít, én pl van hogy 2-3 hónapig nem írok és rakok ki semmit, így természetes hogy nem találnak meg a lájkbetyárok, főként hogy nem lájkolok vissza, szarni rá :D
19L
24 like? Pacsi.:)
Az én aktivitásom is a beszélgetésre korlátozódik.
Még ígyy is van vagy 200 ismerősöm nem tudom minek.
Te jó ég! Tényleg vannak lányok, akik a like-ok számát nézik? Hihetetlen.
Igaz már 24 éves vagyok, ezekszerint öreg ehhez :D
Sajnálom, hogy a korodbeli csajok ez alapján ítélnek, de hidd el "15-20 like-kal sem vagy senki"! (Ezen kívül nem mindegy, hogy 200 közeli ismerősből, vagy 800 'ismerősből' 20 like)
Igen. Természetesen. Tegyük hozzá, hogy lesz*rom a facebookot teljes mértékben, alig használom, és nem ez alapján fogok válsztani. Ez hülyeség, ha 220 like-od van lehet, hogy még annyira sem érdekelnél, mintha 2 lenne.
15/L
A barátnőm legutóbbi profilképét 250-en lájkolták, de engem hidegen hagyna az is, ha 0 like érkezett volna. Ugyanis nem ez számít. Szerencsére többen gondoljuk így, szóval Kérdező, ne általánosíts, és keresd csak a normális csajokat.
24F
Dehogy érdekel! Inkább irritálnak a 54987984 like-os, divatoló, vicsorgó emberek.
A barátomnak nincs is képe magáról :D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!