Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A BDSM művelőiről mi a véleményetek?
Nekem nagyon bejön a domináns oldal. :)
30F
Irigylem õket. Eléggé izgatna a dolog csak sajnos a pasim nem vevõ a dologra.
19/L
"Állításaik szerint a fájdalom orgazmust okoz számukra..."
Ez nem teljesen igaz mindenkire, ez inkább csak szado-mazo.
Sokkal jobb csak simán uralkodni és némi fájdalommal alátámasztani ezt, és ezek után a fájdalmat eloszlatni egy kis jutalom élvezettel. 25/F
Nem a fájdalom okoz orgazmust, csak fokozza - elősegíti.
(Azért mondjuk van akinek spontán orgazmust okoz az intenzív fájdalom, de sokkal ritkább)
Egyébként nem is a fájdalom a lényeg a bdsm-ben, hanem az a felfokozott, adrenalindús állapot, amit közben elérhetsz. A fájdalom még endorfint is felszabadít.
A domináns félben pedig az okoz felfokozott állapotot ha uralkodhat valakin. A szadistán, ha a másikat szenvedni látja.
Egyébként a bdsm nagyon jó dolog csak ésszel kell csinálni... semmi sem perverz ami mind2 félnek belefér a preferenciáiba. A legtöbb emberben van valamennyi hajlam rá. Az a jó, amikor ezeket a hajlamokat, nem kell az illetőnek elnyomni, hanem egy olyna párt talál, akivel megélheti, és ebben nem csak a domináns/szubmisszív hajlam a lényeg, hanem a felvilágosultság, gátlástalanság az erotika területén. Sajnos az emberek agya még nem teljesen érett meg ennek a befogadására, hála a prűd konzervatív nevelésnek, de talán egyre javul a helyzet, elfogadottabb lesz. Persze elfogadottság terén én nem azt értem, hogy a társadalom fogadja el, hiszen ez egy olyna dolog ami senkire nem tartozik, 4 fal között űzöd. Inkább az a lényeg h a párod fogadja el és ne legyenek előíteletei meg tabuk. Ezirányba még haladni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!