Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, vagy mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, vagy mi lenne a legjobb? 14/L

Figyelt kérdés
van egy fiú 14 éves és nem értem hogy miért viselkedik így velem (beszólogat,dobál,hülye beceneveket ad nekem)amikor próbálok beszélni vele nem figyel rám vagy nem vesz komolyan mert csak nevet az egészen de csak suliba van így mert volt egy buli ahol ketten voltunk és elmondta hogy tetszem neki ekkor én is elmondtam hogy ő is nekem, végig egymással voltunk elfoglalva de amikor kérdeztem hogy szerelmes-e akkor nem válaszolt csak annyit hogy 'mi van akkor ha igen' de viszont suliba is próbál a közelemben lenni igaz hogy elég fura módon (kötekedéssel) de akkor is ott van...a szar az hogy én kezdek szerelmes lenni és nem tudom hogy mit tegyek,mi lenne a legjobb..
2014. ápr. 14. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Amíg a hajadat nem húzza, addig nem lehet szerelmes. :D
2014. ápr. 14. 18:55
 2/7 A kérdező kommentje:
de azt is szokta..sőt amit talál azt beledobja:D
2014. ápr. 14. 18:58
 3/7 anonim válasza:
Elgég ovis szinten állhat......mond neki,hogy mondja el mi a baj és segítesz neki..
2014. ápr. 14. 18:58
 4/7 anonim válasza:
először is nem értem, hogy 14 évesen miért kell buliba járni.. mindegy. azt legfőképpen nem, hogy miért kell folyton megkérdezni egy pasitól, hogy szerelmes-e beléd? áh. én nem is értem ezt. a legjobb lenne ha mondjuk megmondanád.. dehát egy 14 éves kis szaros.. az ilyen fiúk komolytalanok, bár vannak kétségeim arról, hogy te túlságosan komoly lennél:D
2014. ápr. 14. 18:59
 5/7 A kérdező kommentje:

#2- én már próbáltam vele beszélni de nem lehet

#3-nem tudom te hány éves vagy de a válaszod szerint nem lehet valami magas az IQ-d:)

2014. ápr. 14. 19:03
 6/7 liza6789 ***** válasza:
a 14 éves fiúk még éretlenek.. nem tudja némelyik kifejezni az érzelmeit és ezért piszkálással,beszólogatással akarja felkelteni a figyelmedet. beszélj vele és mond meg neki hogy bejön neked.
2014. ápr. 14. 19:11
 7/7 A kérdező kommentje:
de tudja hogy tetszik nekem mert már elmondtam neki ahogy ő is nekem,de én azt nem tudom hogy felejtsem el vagy inkább próbáljam megérteni??????
2014. ápr. 14. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!