Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fiúk mit gondoltok?
én 15,5 lány, barátom 18,5.
A barátommal az elmúlt héten elég sokat vitáztunk 3 lány miatt.
Van 2 csaj, akik 21 évesek..meg van mégegy, aki 15 éves.
Ketto csajjal beszélget ezek kozul(21L, 15L), és nekem nagyon úgy tunik, hogy akarnak valamit a barátomtól
2 csaj van, akik egyutt laknak a ketto 21 éves.
Az egyik nagyon rá van szállva a barátomra, azt akarja, hogy találkozzanak, menjen át hozzá gépet csinálni meg ilyenek, akivel lakik az pedig ribizli és nagyon félek, hogy kikezdenek a barátommal.
Ez miatt sokat veszekedtunk az elmúlt héten, igazából csináltam is magammal egy hulyeséget, ami miatt majdnem kórházba kerultem.
Viszont tegnap este a barátomnak elmondtam, hogy nekem mi fáj, elmondtam neki, hogy ez nekem nem jó és, hogy ez így nem mehet tovább, mert így nincs kettonknek jovoje..
Egy pár percet gondolkodtam én is meg o is egyedul...aztán odamentem hozzá és azt mondtam neki, hogy nagyon sajnálom az egészet, de ez nekem nagyon fáj, és még pár dolgot mondtam neki..
O pedig sírt és azt mondta, hogy nem akar elveszíteni.. Mondtam neki, hogy nem fog és mindig itt leszek vele..
Aztán egyre rosszabb volt, remegett és csak sírt, annyira sajnáltam ot..
Azt mondtam neki, hogy nincs vége..
Azután elmondta, hogy ha vége lett volna, o amikor vezett hírtelen férrerántotta volna a kormányt és ongyilkos lett volna..
És nagyon szeretem ot.. Szeretnék neki hinni..
Kérlek segítsetek(inkább fiúk) hogy most mit tegyek..???
Mi derul ki ebbol??
több csajjal beszélget, szórakozik, de egy csajt szeret (leírásod alapján)
Lehet, hogy félrekufircol, de az az ő lelkén szárad majd...de inkább egy 21 éves mint egy 15...már bocs :)
hát az hogy mind a ketten nagyon gyengék vagytok... miért kell öngyilkosnak lenni? meg te is mit tettél magaddal? mi értelme volt?
és amúgy ha nem értette volna meg ezt a szitut akkor az elég gáz DE ETTŐL MÉG NEM KELL ÖNGYILKOSNAK LENNI!!!!!!!!!!
Felejtsétek el a drámát. Kb egy brazil szappanopera, amit lenyomtok. Térjetek már észhez! És ezt most abszolút nem támadólag, bántó stílusban mondom. Ha annak veszed, bocsi!
Szereted, és elvileg Ő is szeret. Akkor ennyi. Hagyd, had beszélgessen másokkal is. Ne akard már, hogy csak a te popódba bújva létezzen. Ha ezt csinálod, előbb utóbb el fog hagyni...
De ez a "félre rántottam volna a kormányt" dolog elég gyerekes...
hagyd beszélgetni...
mondjuk ebben a #3 asnak van igaza szerintem
#8 besírtam
szerintem is igaza van #3nak, inkább egy 21 éves mint te 15 évesen. hisztizel neki folyton, ő meg inkább dugna... és azok a lányok dugnának vele szerintem, úgyhogy inkább előbb szakítsatok mint félrelépés legyen, na meg aztán öngyilkossági kísérletek..
Mi derül ki ebből?
Mindketten kényszergyógykezelésre szorultok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!