Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felkelteni magamra egy fiú figelmét?
Szia!:)
Szerintem ne hallgassál rájuk.
Nem kell kirakni a melledet, hogy valakinek felkeltsed a figyelmét.:)
Sajnos ez mindenkinél más.:|
Attól is függ, hogy hogyan öltözködsz, sportosan, menőn, vagy pedig szoknyákat hordasz.:)
Először is mindenképpen beszélgessél vele, legyetek barátok. A többi onnan már sokkal könnyebb. Régebben (4 hónappal ezelőtt) én is ezen problémáztam, jóba lettünk, nagyon sokat beszélgettünk és jött magától. Persze, a kinézetre is figyelni kell.
Egy fiú nagyon tudja szeretni a göndör hajat, mert az mindenkinek jól áll. Öltözzél cukin, és egyre közelebb fogsz érni a célodhoz!:)
Remélem egy picit tudtam segíteni:)
Szia :DD
Először is próbáld meg kicsit jobban megismerni. Milyen dolgokat szeret. Hiába mondják - főleg itt GYK-n -, hogy nem számít a külső. Valamilyen szinten számít, mert míg nem ismerünk valakit vannak előítéleteink, és azt abból szűrjük le, hogy hogy is néz ki az illető. Az előttem író írta, hogy a göndör hajat szeretik a pasik - ez részben igaz is lehet, de nem feltétlenül. Van akinek az egyenes, ez teljesen egyénfüggő. Úgy hord a hajad, ruháidat, kiegészítőidet, ahogyan te szeretnéd. Próbálj meg a közelében maradni - ha erős személyiséged van, könnyen észre fog venni. Ha nem, akkor talán beletelik egy kis időbe, de semmi sem lehetetlen. Remélem, segítettem. :D*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!