Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért jó ez nektek? Miért csináltok ilyet?
Ez nem lesz egy népszerű kérdés és inkább mondanám kijelentésnek, de egyszerűen nem értem.
Kezdeném egy történettel, ami azt hiszem, hogy minden fiúval megtörtént már és valószínűleg jól gondolom, hogy egyiküknek sem esett jól. Megismerkedtem egy lánnyal, minden nagyon jól ment és egyik percről a másikra eltűnt. Hívom, nem veszi fel, üzenetet küldök, nem válaszol, semmilyen módon nem reagál. Persze a facebooknak van az a rohadt tulajdonsága, hogy kijelzi ha látták az üzenetet de semmi válasz. És legyen szó faceről, erről az oldalról, a valós életről mindig elég idegesítő ha úgy tesztek, mintha nem történt volna semmi. Namostmár a csattanó, hogy ez már kismilliószor előfordult velem.
Ez miért jó nektek?? Könnyít rajtatok ha otthagyjátok a fr*ncba a srácot?
Tudjátok a fiúknál van egy tumor. Ti szívnek hívjátok. Ezzel az a helyzet, hogy ilyenkor fáj. Igen, ilyet is tud. Akár hiszitek, akár nem, nekünk is sz*rul esik ha semmibe vesztek.
Ilyenkor legalább mondjatok el mindennek ha kell, mondjátok, hogy nem jövünk be, hogy sz*r-szemét-sz*r alakok vagyunk, vagy hogy "én szeretném, de sajnos más terveink vannak", mert még ez is jobb, mintha odadobtok a kétségeknek...
Tudom, hogy nem itt nyitom fel a szemeteket, ez is csak egy kérdés a milliárd közül, de így 2014 április 13-án kérjetek bocsánatot attól, akivel ilyet csináltatok, garantálom, hogy sz*rul esett neki mikor kitoltatok vele és még az is előfordulhat, hogy jól fog neki esni.
Örülnék, ha normális válaszok érkeznének, előre is köszönöm.
Igen, van ez fordítva is és tisztelet a kivételnek. Nem is szoktam általánosítani, sajnos én elég érzékeny vagyok az ilyenekre.
A kérdésre választ viszont még mindig nem kaptam...
Velem is volt már ilyen, a SRÁC egyik napról a másikra eltűnt, aztán kiderült hogy összejött egy másik csajjal. Én nem csináltam még hasonlót, de nem értem, sms-ben is bunkóság szakítani,de ennél az is jobb.
24/L
Én talán csináltam már ilyet, esetleg akkor nem válaszoltam és hirtelen eltűnhettem a pasi szemében, amikor nem tudtam mit mondani, és aztán valahogy meg is feledkeztem róla, nyilván nem tetszett annyira, hogy foglalkoztasson a dolog. Ez inkább a véletlennek és a szemét figyelmetlenségemnek tulajdonítható, sajnos nem tudom, mások hogy vannak ezzel.
Tudatosan ilyet akkor csináltam, amikor hiába mondtam, hogy NEM, nem érdekel a dolog, akkor is tovább nyomult, hogy na de izé. Egy idő után megunja az ember a folyamatos udvarias és minél kevésbé bántó elutasításokat mondogatni, és végül nem válaszol semmit. Akkor persze megintcsak én vagyok a rossz. Az első esetben még elismerem, hogy gonosz dolog ennyire figyelmetlennek lenni a másikkal szemben, na de itt???
Minden más egyéb helyzetben egyenesen megmondom a pasiknak, hogy nem pálya még itt gyakorin is. Ennek ellenére van, aki még tovább próbálkozik. A minap is valaki elkérte a facebookos elérhetőségem, miután TÖBBSZÖR IS mondtam, hogy van barátom, szóval legfeljebb barátkozni van esélye, megkapta, és azóta se hallottam felőle. Lehet, hogy csak a képeimre volt kíváncsi, és nem tetszettem neki, vagy annyira tetszettem, hogy azóta is azokra önkielégít, és így nincs ideje válaszolni, nem tudom, de mindenesetre nem csak lányok csinálnak ilyeneket azért. Nem mintha ez a konkrét eset megviselne, de ha mondjuk ismerkedni szeretnék, párkeresési szándékkal, eléggé bántó lenne, hogy csak így eltűnik valaki. Szóval megértelek kérdező, de tudnod kell, hogy nem minden lány csinálja ezt (vagy legalábbis nem szándékosan, vagy nem minden előzmény nélkül), és bizony a pasik között is akad ilyen.
Tetszik a kérdező stílusa, emlékeztet magamra, mivel velem is előfordult már ez nem 1x, és tudom mennyire szar érzés...
Az az igazság, hogy szerintem ők se tudják, hogy mit reagáljanak, és az idióta női logika azt súgja nekik, hogy ez egy tökéletes megoldás a helyzet kezelésére. Szerintem valami olyasmiről lehet szó, hogy megpróbálják ezzel a módszerrel nem-tudomást venni a tényről, hogy bejön neked a csaj, és próbálja úgy felfogni a helyzetet, hogy meg se történt. Ezért nem keres, nem válaszol, sőt akár meg is szakítja veled a kapcsolatot, mert nem akarja látni, hogy próbálkozol, de neki valamiért nem jössz be...
Ha megnyugtat, utólag úgyis úgy fogod érezni, hogy jobb is, hogy ez történt, mert nem ér annyit a csaj. Aki ér annyit az meg nem fogja ezt tenni veled. :)
Akkor mégegyszer: nem általánosítok és tudom, hogy van kivétel, minden ember más és egyébként ez így van jól (képzeljétek el ha minden fiúnak ugyan az a lány jönne be (és ez a fiú rámenős):)).
Szinte elpirultam mikor láttam hogy van aki díjazza a stílusom, azért megkaptam én már a bunkó jelzőt, gondolom ezt elhiszitek.
Szeretném felnyitni a világ szemét, de ezen az oldalon ez nem fog menni, főleg, hogy egyre kevesebb a válasz, tudtok valami népszerűbb helyet, ahol kinyilatkoztathatom a gondolataimat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!