Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a barátommal, azt mondta találkozzunk és beszéljük meg. Szerintetek ez jó ötlet? 17/L
Figyelt kérdés
arra gondoltam hogyha legközelebb találkozunk, felveszek valami kihívóbb ruhát, magamhoz ölelem, azt mondom neki hogy minden rendbe jön és szeretem. és megcsókolom2014. ápr. 13. 13:56
1/4 anonim válasza:
Szerintem inkabb beszeljetek meg
2/4 PearlDiver válasza:
Ennyivel még nincs semmi megoldva, bár ha érzi hogy fontos neked és tetszeni akarsz neki, az mindenképp imponáló. Viszont azt javasolnám, hogy türelmesen, szeretettel beszélgessetek erről az összeveszésről.
3/4 anonim válasza:
szerntem ezzel félig megoldottad a dolgot!!;) legalábbis én ennek örülnék utána azért ami miatt kialakult az egész probléma azt áttkell beszélni hogy többet ne forduljon elő :)
4/4 anonim válasza:
nem, ettől semmi sem fog megoldódni. beszéljétek meg a problémáitokat kulturált emberek módjára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!