Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen alak túl kövér ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen alak túl kövér ahhoz, hogy randizzon vele valaki?

Figyelt kérdés

Ne olyanokat írjatok, hogy a belső számít meg az arc meg ilyesmik (még ha így is van), mert most kifejezetten erre vagyok kíváncsi.

Nekem olyan alakom van, mint a másodiknak a képen, csak kicsit vastagabb a combom.

18L

[link]

2014. ápr. 13. 12:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ez most ugye nem komoly kérdés? Mindkettő jó, de a jobb oldali már közel tökéletes... Testképzavar, méghozzá súlyos!!!
2014. ápr. 14. 12:46
 22/29 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy itt mindenki dicsérget, a való életben meg megbámulnak és kinéznek az emberek, ha szoknyát veszek.. Köszi a válaszokat, felpontozok minedenkit!
2014. ápr. 14. 17:23
 23/29 anonim ***** válasza:
Szerintem beképzeled magadnak. Biztosan nem bámul úgy senki...
2014. ápr. 14. 17:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan vagy mint a jobboldali vaskosabb combokkal igen jól nézel ki, a vastagabb combok nekem jobban tetszenek. 25/F
2014. ápr. 14. 21:15
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő elég csinos, nem dobnám vissza.
2014. ápr. 15. 22:58
 26/29 anonim ***** válasza:

Kedves nagylány!

Nem olvastam el a válaszokat...

A képen látható csajoknak nagyon jó testük van. Tehát neked is! Az nem baj, ha vastagabb a combod, az csak jó!

Viszont az önbizalmad is lehetne egy kicsit, sokkal "vastagabb". Tudom, hogy nem vagy kíváncsi a belsőre, mert úgy gondolod a testedet látják először, és az alapján döntenek a fiúk. Nem kábítalak, ez igaz. DE Egy mosolygós, sugárzó lánynak még akkor is nehéz ellenállni, ha kövér. Te nem vagy kövér, ezért biztosan akarnak veled randizni. Szerintem csak többet kellene mosolyognod, és észrevenni a lehetőségeket.

F

2014. ápr. 15. 22:59
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem kövér semennyire csak formátlan.

Nyiszlett felsőtest és ropi lábak.

18/F

2014. ápr. 15. 22:59
 28/29 Beviz Elek ***** válasza:
Jobb oldali. Csak! Vastagabb comb nélkül.
2014. ápr. 15. 23:07
 29/29 anonim ***** válasza:
egónövelés lvl99
2014. ápr. 15. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!