Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom miért akarja hármasban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért akarja hármasban?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időben többet mondja, hogy kipróbálná hármasban, hogy én ő meg egy másik csaj akit én választanék ki, hogy ki lenne az. Meg hogy jól szétrakna minket meg stb ..

Ezt szerintetek kíváncsiságból csinálná? Meg ilyent szól egyenlőre elég vagyok Én neki meg minden .. de egyszer tényleg kipróbálná velem meg egy másik csajjal. Amúgy 1 éve vagyunk együtt! Tippeket, válaszokat légyszíves!!

2009. dec. 21. 01:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Unja már veled, másik csajt is dugna. Ennyi a történet. De ezt így sose fogja kimondani.
2009. dec. 21. 02:39
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
szerintem itt az ideje hogy szakíts vele, ha ő olyan gyáva/kényelmes hogy nem meri megtenni, vagy olyan hülye hogy nem képes magától rájönni hogy most ezt kéne lépnie.
2009. dec. 21. 07:25
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Jóvan utolsókám, te is sokat értesz a fiúkhoz. Ez egyszerű biológia, szeret dugni, és kész. Ki ne szeretne két jó csajjal ágyba bújni? Ne aggódj, szeret, csak fel szeretné dobni a szexuális életét. Szerintem inkább jó pontnak fogd fel, hogy el merte neked mondani a fantáziáját, ez azt jelenti, hogy bízik benned.
2009. dec. 21. 07:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyezz bele, demond, hogy akkor úgy is szeretnéd hármasba, hogy egy másik pasival is...
2009. dec. 21. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Ettől tényleg nem szeretkevésbé, és nem is unt meg. Tényleg izgató gondolat a 3as szex, nálunk is felmerült a gondolat, de végülis nem történt meg a dolog. Ha eljátszol a gondolattal, és tetszik a dolog, akkor szerintem bele is férhet, ettől biztosan hálásabb lesz a pasid, és neked is lesz egy jó estéd. Ha viszont nem tetszik, akkor mondd meg neki, nem fog haragudni, és kiveri a fejéből. Kétségben viszont ne hagyd, az a legrosszabb.
2009. dec. 21. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak kíváncsiság.De gondold meg, ha megengeded akkor minden héten így akarja.
2009. dec. 21. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
10:33 .. erre már én is gondoltam, mondjuk mondtam is neki, de ahogy levettem, neki az nem tetszene ha engem más pasi is ... vele együtt .. értitek! Vagy nemtudom .. Amúgy köszönöm a válaszokat! :)
2009. dec. 25. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!