Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklatom a volt barátomat, nem tudom miért csinálom ezt. Mit tegyek?
Ő volt az első szerelmem, mindenben az első, lassan 7 éve szeretem (1 évig voltunk együtt), még most is, pedig nekem van barátom és neki is van barátnője. Folyamatosan írok neki facebookon, smseket, sokszor felhívom, néha találkozunk is. Van hogy ő is keres. Én zaklatásnak vélem, sokszor le is cseszem, ha sokáig csak én keresem, elvárom, hogy foglalkozzon velem. Jobban a saját életemre kellene koncentrálnom, ahelyett, hogy azt várom, mikor szeret belém, de nem tudom megtenni, vagy csak nehezen. Ha egy ideig nem beszélünk, kezdem elfelejteni, de nem sokáig bírom. Veletek volt ilyen? Mit tehetnék?
22/L
Te olyan szerencsétlen vagy! hagyd már azt a szegény fiút, hadd élje az életét, te meg szakíts a mostani pasiddal, mert nem is vagy belé szerelmes!
Miattad van annyi szétb***ott kapcsolat
Nemnem, úgy értem, nem kellett volna túl hamar odakötnöd magad hozzá - aki lefekszik valakivel azelőtt, hogy megerősödne a kapcsolat, és utána szétmennek, mind ki van téve ennek a fura helyzetnek. Nem azt mondom, hogy pasiról pasira kell ugrálni kötődés nélkül, hanem hogy érdemes megszilárdítani a kötődést, de nem a szex által.
Bocs, ha félreérthető voltam.
Roppant érdekes ez a kettősség már a kérdésedben is. Aztán ott a kiegészítés hozzá!
Azt mondod, sose csalnád meg a mostani barátod? Hát lehet, hogy neked ezt most mondják ki először a szemedbe, de kétféle megcsalás létezik! Ami mégis egy és ugyanaz! Az egyik az érzelmi megcsalás. Te nap, mint nap ezt teszed! Amíg ezt fojtatod nap, mint nap megcsalod a mostani barátod! A másik megcsalás az, ha ebből szex is lesz, de végülis az is azért szokott történni, mert érzelmileg nem egyezik valami. Ezért mondom kétféle megcsalás, ami mégis egy és ugyanaz! Én csak tudom hisz voltam már szerető, de nincs mit szégyellnem szerelmes voltam és szeretem a mai napig. De most nem rólam van szó hanem rólad!
Én legalább tudtam mit teszek! Te még azt sem tudod, hogy amit teszel az már megcsalás! Én is nézem a mai napig a facebook lapját, csakhogy lássam a képeit.
De amit te teszel az már beteges! Szakítottatok mégis elvárod, hogy keressen! Találkozgattok? De á te nem csalsz meg senkit!
Az a te bajod hogy nem olyan pasit találtál, aki olyan vagy még nagyobb harással lenne rád, mint az exed! Aki nem is az exed… De azt meg elvárod, hogy az a szerencsétlen, aki nem sejt semmit az is veled maradjon, pedig nem szereted! Kihasználod! Lehet, hogy ez neked megint újdonság, de használni sem csak anyagilag lehet valakit! Ha tehetném, felvilágosítanám az exed mostani csaját meg a mostani pasidat, akik nem sejtenek semmit. Robbanna a bomba, mindkét pasi faképnél hagyna, akkor észbe kapnál!
Én őket sajnálom, akik nem sejtenek semmit…
Te meg keress már végre magadnak egy férfit, aki nagy hatással van rád nem úgy, mint a mostani pasid…
Várj, mig ő fog "zaklatni".
Vagy csak egyszerüen NE ZAKLASD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!