Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zaklatom a volt barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklatom a volt barátomat, nem tudom miért csinálom ezt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő volt az első szerelmem, mindenben az első, lassan 7 éve szeretem (1 évig voltunk együtt), még most is, pedig nekem van barátom és neki is van barátnője. Folyamatosan írok neki facebookon, smseket, sokszor felhívom, néha találkozunk is. Van hogy ő is keres. Én zaklatásnak vélem, sokszor le is cseszem, ha sokáig csak én keresem, elvárom, hogy foglalkozzon velem. Jobban a saját életemre kellene koncentrálnom, ahelyett, hogy azt várom, mikor szeret belém, de nem tudom megtenni, vagy csak nehezen. Ha egy ideig nem beszélünk, kezdem elfelejteni, de nem sokáig bírom. Veletek volt ilyen? Mit tehetnék?

22/L

2014. ápr. 12. 21:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Te olyan szerencsétlen vagy! hagyd már azt a szegény fiút, hadd élje az életét, te meg szakíts a mostani pasiddal, mert nem is vagy belé szerelmes!

Miattad van annyi szétb***ott kapcsolat

2014. ápr. 15. 13:05
 12/19 A kérdező kommentje:
'Mindenben ő volt az első... hát ez a fagyi most jól visszanyal. Ha nem kötötted volna hozzá magad ennyire, nem kéne átélned mindezt... ' meg hasonló kommentek, kedvesek vagytok. jobb lett volna egyik pasiról a másikra ugrani, mert akkor nem kötöm magam oda hozzájuk? oké....érdekes.
2014. ápr. 17. 15:21
 13/19 PearlDiver ***** válasza:

Nemnem, úgy értem, nem kellett volna túl hamar odakötnöd magad hozzá - aki lefekszik valakivel azelőtt, hogy megerősödne a kapcsolat, és utána szétmennek, mind ki van téve ennek a fura helyzetnek. Nem azt mondom, hogy pasiról pasira kell ugrálni kötődés nélkül, hanem hogy érdemes megszilárdítani a kötődést, de nem a szex által.

Bocs, ha félreérthető voltam.

2014. ápr. 17. 17:05
 14/19 Magányos_srác ***** válasza:

Roppant érdekes ez a kettősség már a kérdésedben is. Aztán ott a kiegészítés hozzá!

Azt mondod, sose csalnád meg a mostani barátod? Hát lehet, hogy neked ezt most mondják ki először a szemedbe, de kétféle megcsalás létezik! Ami mégis egy és ugyanaz! Az egyik az érzelmi megcsalás. Te nap, mint nap ezt teszed! Amíg ezt fojtatod nap, mint nap megcsalod a mostani barátod! A másik megcsalás az, ha ebből szex is lesz, de végülis az is azért szokott történni, mert érzelmileg nem egyezik valami. Ezért mondom kétféle megcsalás, ami mégis egy és ugyanaz! Én csak tudom hisz voltam már szerető, de nincs mit szégyellnem szerelmes voltam és szeretem a mai napig. De most nem rólam van szó hanem rólad!

Én legalább tudtam mit teszek! Te még azt sem tudod, hogy amit teszel az már megcsalás! Én is nézem a mai napig a facebook lapját, csakhogy lássam a képeit.

De amit te teszel az már beteges! Szakítottatok mégis elvárod, hogy keressen! Találkozgattok? De á te nem csalsz meg senkit!

Az a te bajod hogy nem olyan pasit találtál, aki olyan vagy még nagyobb harással lenne rád, mint az exed! Aki nem is az exed… De azt meg elvárod, hogy az a szerencsétlen, aki nem sejt semmit az is veled maradjon, pedig nem szereted! Kihasználod! Lehet, hogy ez neked megint újdonság, de használni sem csak anyagilag lehet valakit! Ha tehetném, felvilágosítanám az exed mostani csaját meg a mostani pasidat, akik nem sejtenek semmit. Robbanna a bomba, mindkét pasi faképnél hagyna, akkor észbe kapnál!

Én őket sajnálom, akik nem sejtenek semmit…

Te meg keress már végre magadnak egy férfit, aki nagy hatással van rád nem úgy, mint a mostani pasid…

2014. jún. 8. 14:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Az, hogy a mostani párom nincs rám olyan hatással, mint a személy akiről kiírtam a kérdést, teljesen igaz. Nem tudom lesz-e még rám valaki olyan hatással, mint ő. Néha mond dolgokat, amiktől megszáll a remény, hogy lehet érez valamit, és akkor majd kicsattanok az örömtől, ami persze rossz érzésekkel és bizonytalansággal is keveredik. Viszont a mostani párommal kiegyensúlyozott vagyok, ami egy nagy pozitívum, szeret és én is szeretem őt, megértjük egymást. Még mindig fennáll a helyzet, amiről írtam, nem tudok ebből kilépni, kezdek kicsit elkeseredni. Az egyik legnagyobb baj, hogy lezáratlan a dolog, ha a szemembe mondaná, hogy nem szeret, jobb lenne, de érzem, hogy egy kicsit még szeret. Mit tehetnék? Álljak elé ezzel?
2014. jún. 11. 17:10
 16/19 anonim válasza:

Várj, mig ő fog "zaklatni".

Vagy csak egyszerüen NE ZAKLASD

2014. jún. 14. 23:04
 17/19 PearlDiver ***** válasza:
Mindegy, hogy döntesz, végső soron csak akkor lehetsz igazán boldog és nyugodhat meg a lelkiismereted, ha nyíltan kártyát terítesz azoknak az embereknek, akik fontosak neked és akiknek joga van tudni az igazságot. Enélkül csak további szenvedéseket fogsz görgetni magad előtt.
2014. jún. 15. 00:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Hagyd el a mpstani pasidat, mert csak átvered, és hülyíted, és ha netán a volt pasid visszatáncolna hozzád akkor csúnyán meg fogod csalni és meg fogod alázni szerencsétlen jelenlegit, tehát őt azonnal hagyd el, és senkivel ne kezdj kapcsolatba amíg a régit szereted. A régit meg NE KERESD. HA nem vágod el a szálakat felé nem fogsz túllépni rajta. Hagyd békén. És akkor lehetőséged lesz lenyugodni, és elszakadni tőle. Ha ez már érezhető, és nem érzel kényszert, hogy ráírj, és a fb lapját nézegesd, akkor majd esetleg kezdj el ismerkedni más pasikkal. Az egyik hozzászóló jól mondta. Az te fajtád miatt is sok kapcsolat b.a.s.z.ódik szét. Nem kell büdös r.i.b.a.nc.nak lenni hogy árts. Naív hülyének is elég lenni.
2014. jún. 20. 10:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Elhagyni nem fogom, mert szeretem.
2014. jún. 20. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!