Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz valaki Facebook-sztár?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz valaki Facebook-sztár?

Figyelt kérdés

Nem vagyok fb függő,nyugi.

De van par gyerek akikbe folyton belebotlok rajta pl ez a Varga Ricsi,Yem Ricsi,Jade Handkammer,Niken Twist,JB Nagy Domonkos stb. félék.

Megnéztem a profiljukat,többezer ismerősük van,minden képükön lájkok százai és nyáladzó kommentek.

De nem értem miért? Tipikusan a legtöbb cingar,zseléhajú valaki a Varga Ricsi meg egy kobold.

Miért lettek ezek ily népszerűek? Komolyan érdekel..

2014. ápr. 12. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:

de ezek csak ilyen kis csírák borotvált hajjal össze zselézve és azt hiszik hogy jajj de csinosak

én idáig szerencsére csak Jade-ról hallottam, ő egy retek nagy k urva, meg volt valami botránó a tv-ben is az anyjával (azt hiszem)

guglizz rá és nézd meg a véleményeket.. .elég egyhangú

de amúgy ilyen "sztárnak" veszélyes lenni... kapcsolat majd munka terén is nem fogsz munkát találni kapcsolatod meg nem lesz mert ráguglizik a nevére az ember és kijön a sok rib anc kép meg a többi

veszélyes hely az internet.....

2014. ápr. 12. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert nagyképű f* szok.. Nyaliznak a lájkokért, minden embert bejelölik ismerősnek (nem akadály hogy nem ismerik), és fb-n élik az életüket.. Vagyis mindent megosztanak (szerintem azt is hogy épp sz* rnak..) És azt gondolják hogy érdekli valakit hogy mi van vele.. De nem érdekel igazából senkit, csak ők ezt nem tudják..
2014. ápr. 12. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:

A lényeg annyi, hogy ha lány vagy, akkor rakj fel minimum napi 5 képet magadról ahol:

csücsörítesz, kint van a melled, pucsítasz, és nagyon fontos még az is, hogy legyél agyonra sminkelve. a változatosság kedvéért néha a melled helyett kirakhatod a segged is, illetve egyszerre mindkettőt, ekkor tuti jó leszel. Legyen minimum 2000 ismerősöd, és legyél kib#&zott flegma, meg raj.

Fiúknál is fontos a flegmaság, meg a kockás has. (lényegtelen, hogy azért van kockás hasad, mert vagy kb 40 kiló, és nem azért mert megdolgoztál érte edzéssel) Hordj V-nyakú pólót, passzos gatyát, zselézd fel a hajad (fontos, hogy csak a fejed közepén legyen egy kis csíkban, mint a kakas taréja). Legyél yolo-swag meg minden iszem-f#&zom, és tuti a hatás.

Jaa fontos még, hogy hangoztasd hányszor dugtál már és hánnyal, meg, hogy hogy beb#&ztál, meg beszívtál meg minden..

Ezért lettek ők és face sztárok, és azért mert sajnos a mai tizenévesek legtöbbjének erre van igénye, és ilyeneket gondol példaképnek. Szomorú egy világban élünk..

2014. ápr. 12. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy én még egyikről se hallottam.

Talán mert nekem van életem:)

2014. ápr. 12. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!