Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki Facebook-sztár?
Nem vagyok fb függő,nyugi.
De van par gyerek akikbe folyton belebotlok rajta pl ez a Varga Ricsi,Yem Ricsi,Jade Handkammer,Niken Twist,JB Nagy Domonkos stb. félék.
Megnéztem a profiljukat,többezer ismerősük van,minden képükön lájkok százai és nyáladzó kommentek.
De nem értem miért? Tipikusan a legtöbb cingar,zseléhajú valaki a Varga Ricsi meg egy kobold.
Miért lettek ezek ily népszerűek? Komolyan érdekel..
de ezek csak ilyen kis csírák borotvált hajjal össze zselézve és azt hiszik hogy jajj de csinosak
én idáig szerencsére csak Jade-ról hallottam, ő egy retek nagy k urva, meg volt valami botránó a tv-ben is az anyjával (azt hiszem)
guglizz rá és nézd meg a véleményeket.. .elég egyhangú
de amúgy ilyen "sztárnak" veszélyes lenni... kapcsolat majd munka terén is nem fogsz munkát találni kapcsolatod meg nem lesz mert ráguglizik a nevére az ember és kijön a sok rib anc kép meg a többi
veszélyes hely az internet.....
A lényeg annyi, hogy ha lány vagy, akkor rakj fel minimum napi 5 képet magadról ahol:
csücsörítesz, kint van a melled, pucsítasz, és nagyon fontos még az is, hogy legyél agyonra sminkelve. a változatosság kedvéért néha a melled helyett kirakhatod a segged is, illetve egyszerre mindkettőt, ekkor tuti jó leszel. Legyen minimum 2000 ismerősöd, és legyél kib#&zott flegma, meg raj.
Fiúknál is fontos a flegmaság, meg a kockás has. (lényegtelen, hogy azért van kockás hasad, mert vagy kb 40 kiló, és nem azért mert megdolgoztál érte edzéssel) Hordj V-nyakú pólót, passzos gatyát, zselézd fel a hajad (fontos, hogy csak a fejed közepén legyen egy kis csíkban, mint a kakas taréja). Legyél yolo-swag meg minden iszem-f#&zom, és tuti a hatás.
Jaa fontos még, hogy hangoztasd hányszor dugtál már és hánnyal, meg, hogy hogy beb#&ztál, meg beszívtál meg minden..
Ezért lettek ők és face sztárok, és azért mert sajnos a mai tizenévesek legtöbbjének erre van igénye, és ilyeneket gondol példaképnek. Szomorú egy világban élünk..
Érdekes hogy én még egyikről se hallottam.
Talán mert nekem van életem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!