Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavar, mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, mit csináljak? Borzasztó ezt hallgatni.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én egy 15 éves lány vagyok. Anyának kb 4 éve van egy barátja. Távkapcsolatban élnek. Legtöbbször anya megy a férfihez. Ezzel idáig nem lenne bajom.. Csakhogy mikor nálunk alszanak, hallom, mikor szeretkeznek. Anya, és az én szobám közvetlen egymás mellett van, egy ajtó választja el a 2 szobát. Van, mikor 4 órát aludtam kb. a 10 helyett. Borzasztó arra kelni, hogy sóhajtoznak, nyökdécsel anya stb. az ágyuk pedig nagyon durván nyöszörgős, ha valaki ráül akkor is nyöszörög. Kb egy éve anyának említettem, hogy hadják ezt abba.. És még én érzem kellemetlenül magam..undorítónak találom. Mikor anyámnak mondtam, hogy hadják abba, azt mondta ez természetes dolog. Reggel, mikor be jön a szobámba és egy puszit nyom az arcomra, azon gondolkodom, hogy mi lehetett a szájába, és most az az én arcomon van. Fúj.. Nappal is olyan gusztustalanul viselkednek..mindig csak a szexre gondolnak.. És mikor anyámnak azt mondom, (mikor jön át pl. barátnőm) hogy ne égessen le, neki áll feljebb..Kérlek, segítsetek, nagyon elegem van már.

2014. ápr. 12. 07:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez a helyzet, hogy egy ajtó választ el bennünket és én is félve szoktam elaludni, hogy vajon mi lesz majd este, mit kell hallgatnom meg ilyenek. Nálunk is nyikorog az ágy meg sóhajtozásokat lehet hallani, nyögdécseléseket stb. Tudom én is, hogy természetes dolog meg minden, de még is nagyon kellemetlen nekem.
2014. ápr. 13. 11:21
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Örülj, kérdező, hogy van saját szobád. 50 éve, amikor eyetlen szobában zsúfolódott össze a két szülő, meg a 6-8 gyerek, akkor mit szóltál volna? Szoktál enni? Szarni is? Nahát, nahát!
2014. ápr. 13. 11:38
 13/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! nem tudom, hány éves.vagy, nem is érdekel, de kicsit lennél megerheto. elég kellemetlen ezt hallgatni egy gyereknek. elhiszem, mi volt néhány évvel ezelőtt.. nem a 10-20 évvel ezelottnek élünk, hanem a MÁNAK élünk. utolsó előtti. egy cipőben járunk..
2014. ápr. 21. 12:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Én viszont azt szerettem volna mondani, hogy annak örülj, amid van! Azzal élj, amid van! Kényelmetlenség mindig, mindenhol éri az embert, ha ezekre figyel, a büdös életbe nem lesz boldog. Érted?
2014. ápr. 22. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!