Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek ha a partneretek aktus előtt elfenekel titeket a térdén?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 19:56
11/21 anonim válasza:
Az mióta szenvedélyesség, ha egy csaj azt szereti, hogy elfenekelik??
Egyébként én nem díjaznám, ha konkrétan, hosszú percekig fenekelne. Ráadásul a térdén.... :S Viszont azt szeretem, ha rácsap egyet, mikor kacérkodok vele, vagy ilyesmi.
12/21 anonim válasza:
Van ennek egy rituáléja, nem csak monoton fenekelésről szól.
13/21 anonim válasza:
Az értelmes kérdések feltevésének is lenne egy rituáléja.
15/21 anonim válasza:
Én is szívesen csinálnám (38F). Persze a párom nincs benne. Ez miatt azért nyilván nem fogom elhagyni. Ez már lehet h. kimarad nekem... :-/
16/21 anonim válasza:
#15 vagyok. Bár, eltűnődtem, lehet, h. nyugger korunkban ráérzünk ennek a kis huncutságnak a tüzére... :-P
18/21 anonim válasza:
Oszinten remelem,hogy olyan pasim lesz,aki majd elfenekel :) Imadnam ha uralkodna felettem szexualisan.
20/21 anonim válasza:
Még rágondolni is röhejes,simogassa,puszilgassa,az legalább élvezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!