Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segít megfejteni a fiú-férfi testbeszédet?
Megosztom veletek, hogy mit tapasztalok. Egy nagyon kedves, 18 éves srácról van szó, akinek még nem volt barátnője, ez talán hasznos infó lehet. Amiket tapasztaltam, észrevettem:
- Amikor rám néz, főleg a szemembe (közös hobbi miatt rendszeresen találkozunk), szinte azonnal oldalra, vagy felfelé néz.
- Néha, mikor rám néz, szétnyílnak az ajkai és az orra pedig kitágul. Ez így hülyén hangzik, de tényleg így van.
- A közösségi oldalon nem csak egyszavas válaszokat ad.
- Néha észreveszem, hogy néz, pl. a teremben, de nem merem biztosra állítani, mert lehet csak bemagyarázom...
- Néhányszor bénáztam mellette, és csak mosolygott, meg nevetett.
- Valamikor beszélek hozzá (pl. vicces sztori), és szinte csak maga elé nevet azon, amit mondok, nem néz rám.
Ezek alapján, mire következtetnétek? Lehet esélyem? 17/L
ezt látni kéne, így leírva nem olyan
ebből úgy tűnik, hogy zavarban van, de nem lehet biztosat mondani
Én testbeszédet tanulok 8 éve, ezek nagyrésze a zavarodottságra utalnak, a lambikus rendszer irányította reflexeket teljesen jól leírtad. A lényeg, hogy ezekből meg lehet tudni róla, hogy visszafogott, szerény, következetes, odaadó és hálás. Ami viszont téged jobban érdekelhet, hogy tetszel neki (nagyon is), de nem fog lépni, szóval vagy vársz a csodára, hogy megszólít, vagy kezedbe veszed az ügyet és te lépsz először.
Egyébként nem szoktak 17 éves lányok ennyit foglalkozni a testbeszéddel, szívesen megismernélek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!