Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a vén kecskék mondanak szépeket nekem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és idáig még csak 50 fölötti férfiak udvaroltak nekem. Ma is a könyrészlegen olvastam egy könyv hátulján a szöveget, amikor egy jól szituált 50 körüli úriember elkezdett beszélni hozzám. Illedelmesen válaszoltam neki, mondta, hogy csinos vagyok, meg ilyen fiatal létemre érdekelnek a könyvek, ez nagyon ritka, de amikor már konkrétan éreztem, hogy ismerkedni akar velem, gyorsan elhúztam a csíkot. Nem értem, miért mindig a minimum kétszer idős férfiak találnak meg engem? :( Korombeliek pedig sosem.2014. ápr. 11. 19:26
1/14 anonim válasza:
Könyvtár? Az mi az? :D
(Remélem érted.)
4/14 anonim válasza:
Túl elvont vagy, biztos csak ezért találnak meg a vén kecskék. :D
5/14 anonim válasza:
Ne csak könyvesboltba járj, hanem olyan helyekre is ahol egy csomó fiatal van
6/14 anonim válasza:
Te vagy az ideális célpontja a pedofiloknak?
7/14 anonim válasza:
Igen, valószínűleg szép lány lehetsz.
8/14 A kérdező kommentje:
Hát persze, egyszer megfordulok a könyveknél, ez csakis azt jelenti, hogy a könyvtárban rohadok alkonyattól pirkadatig... Nem, ez nem így van. Egy másik idős bácsi az utcán talált meg.
2014. ápr. 11. 19:31
9/14 anonim válasza:
Nekem volt olyan hogy a burger kinghez mentem diákmunkára, ilyen műanyag hamburgeres szoknyát kellett felvenni és az utcán kuponokat osztogatni, jött egy nagyon öreg bácsi aki már félig a sírban volt, alig bírt menni, odajött hozzám és megjegyezte hogy "Milyen szép a szoknyád" és egy hatalmas mosollyal megköszöntem, mire hozzátette "De ami alatta van az formásabb" na az durva volt :D Egyébként engem is mindig az öregek találnak meg, és az utóbbi időben azt vettem észre hogy nagyon népszerű lettem a 13-15 éves korosztálynál is :D
19L
10/14 A kérdező kommentje:
Igen, a mostanában megszaporodó bácsis esetek miatt már komolyan kezdek tartani tőlük, hogy tudom, nem aranyos kislányként tekintenek rám, hanem nőként.
2014. ápr. 11. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!