Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Meg tud változni, ha szeretne, vagy nem is szeretne, ebből kiderül?
Figyelt kérdés
Nagyon intelligens és okos,egyetemre jár,és éjjel nappal bent van,vagy dolgozik,vagy tanul.Régóta tetszik,elkezdtünk jóban lenni,elhívott randizni,1 hónap után bemutattam a családnak.Édesanyámnak gyönyörű virágot,édesapám egy italt kapott tőle,Nagyon tisztelettudó.Az 1 hónap alatt már kiderült,hogy nagyon jó kapcsolatot ápol az alkohollal,de csak amint hazaér(általában ilyen este 11 körül).Napi 1 üveg bort megiszik,néha bevallja,hogy ez sok,néha meg normálisnak tartja.Azóta kiderült,hogy régebben 4 évig drogfüggő volt(kokain,heroin,extasy).Azóta "kigyógyult"..Most a munkával meg az alkohollal próbálja kompenzálni.Korrekt volt,mert az elején megmondta,hogy vigyázzak vele,de egyre inkább jönnek elő az apró-cseprő dolgai. Ill. olyan,mintha reggel és este egy teljesen más személyiség lenne...Többször mondta,hogy amióta nem él kábítószerekkel,azóta nem találja önmagát,és nem boldog igazán..Eléggé megkedveltem a hibáival együtt,de nagyon durva önértékelési problémákkal is küzd,és nem hajlandó szakemberhez fordulni az alkoholproblémákkal.Tegnap este nálam aludt,és azt mondta,hogy ő öngyilkos szeretne lenni,nem boldog az életében,és szeretne velem üzenni a családjának..Kiakadtam..Azt mondta,hogy ez már az én felelősségem,hogy eljutassam ezt az információt. Mit tegyek,szeretem,és nem szeretném ezért elhagyni,de egyszerűen lelkileg padlón vagyok mellette..Ha vele vagyok,ezt nem érzem,de egyszer már befejztük,mert mondta,hogy nem szeretne tönkretenni,és nagyon boldog voltam nélküle,aztán megint felkeresett,és nem tudtam ellenállni,annyira jó volt vele újra..Ti mit tennétek?2014. ápr. 11. 16:36
2/4 anonim válasza:
Vagy megzsarolnám, hogy forduljon szakemberhez, vagy maradjatok egy laza kapcsolatnál, ha már ellenállhatatlan, de megbízhatatlan.
3/4 anonim válasza:
Őszintén? Nem áltatnám magamat. Így elkerülném azt a hatalmas csalódást ami e fiú mellett érne.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. ápr. 12. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!