Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csaj néz ki jobban?
Figyelt kérdés
Jó, egyik se túl jó és hozzáteszem egyik sem én vagyok, csak olyanokat találtam, akikre bizonyos szempontból hasonlítok és kiváncsi vagyok, melyik a jobb? Kösz.
2014. ápr. 11. 16:24
2/7 A kérdező kommentje:
Mondom, nem én vagyok, nem vagyok ilyen kövér, csak az arcszerkezet hasonló kicsit, csak érdekel. Egyelőre más képeket nem találtam, de majd megpróbálom érzékeltetni.
2014. ápr. 11. 16:28
3/7 anonim válasza:
1: 10/2 2: 10/1,5 3: 10/2,5 Kinézetre kb ennyit tudok adni, és akkor nagyon naaagyon jószívű voltam. (a többi srácnál meg az én értékeim -5 -el számolj)
4/7 anonim válasza:
Valakinek biztos tetszik ez is...nekem egyik sem.
5/7 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor mit lehet csinálni a szemem feletti bőrrel, ami miatt így néz ki az arcom, egyszerűen ilyen a szemhéjam meg a felette levő rész, hogy lekonyul.
2014. ápr. 11. 17:46
6/7 anonim válasza:
Így már érthető a kérdésed.
Ez öröklött tulajdonság, személyiséged része. Önmagában szerintem nem zavaró. Ha te el tudod fogadni magad, akkor másnak is természetes lesz.
7/7 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj, konkrétan nekem is olyan a szemem feletti rész, nem mondom hogy szép, de amikor (HA :D) lefogyok szerintem karakteressé fogja tenni az arcom. Mondjuk én egy hímnemű egyed vagyok, szóval nem biztos hogy azonos hatásra vágyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!