Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tini lányok miért működnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini lányok miért működnek ilyen furán, miért csak az ilyen kislányos kinézetű, szőrtelen tini fiúk társaságát tűrik meg maguk mellett?

Figyelt kérdés
Az még hagyján, hogy szőrtelenek, de a fejük olyan, mint egy lánynak. Én is ilyen nyomi kinézetű vagyok, de legalább férfias vonásaim is vannak. Még borostát is növesztek, így legalább látják, hogy nem meleg vagyok, hanem hetero. Meg szerencsére orrom erőteljes, ami szintén a férfiasság jele. De ezeknek a fiúknak olyan pici az orruk,mint egy lánynak, mégis a szép, formás, bögyös, segges csajok ezeket tartják maguk mellett. Sokszor úgy tűnik csak barátnak tartják őket, de akkor is irigy vagyok rájuk és nem értem miért ennyire fontos a kislányos babapofika, miért csak ők a szépek nekik?
2014. ápr. 11. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Idővel kinövik.
2014. ápr. 11. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem minden tinilány mellett van ilyen srác. Ez megint csak általánosítás. Ízlések és pofonok. Van akinek az olyan srácok jönnek be, akikről te írtál, van akiknek meg nem.
2014. ápr. 11. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Tinilányok még félnek a férfiasságtól, jobban azonosulnak valami femininebbel. Tény, hogy majd kinövik.
2014. ápr. 11. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne irigykedj rájuk, mert ha ők nem lennének, neked akkor sem lenne csajod. Buta vagy mint a segg, így ne is várj csodát.

Milyen szöveg ez, hogy ha borostád van, akkor hetero vagy? Ha meg nincs akkor meg meleg? Mi köze van a borostának a nemi identitáshoz? Épeszű ember ilyen marhaságot nem mond. Inkább tanulj és művelődj előbb, majd csak utána akarj csajozni, ha kinőttél ebből!

2014. okt. 26. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!